Fat Out! T5 SUPERSTRENGTH

Ravintolisä Painonpudotuskapselit - 5:llä supervoimalla: T5 polttaa rasvaa, estää rasvan muodostumista, nostaa energiatasoja, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää ruokahalua

Fat Out! T5 SUPERSTRENGTH

T5 Super Strength vahvaan 5-in-1 painonpudotukseen:

  • Polta huomattavia määriä rasvaa päivässä - pitkäkestoisen termogeenisen vaikutuksen ansiosta
  • Nosta energiatasojasi ja tervehdi uutta itseäsi
  • Vähennä väsymystä
  • Anna aineenvaihdunnalle potku
  • Tasapainota hormonitasojasi ja sano heihei ylipainollesi


 

Saatavuus: Varastossa

24,99 €
Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

Lisäravinne: 60 kapselia 30 päivälle

Mietitkö, mikä on tehokkain tapa päästä eroon muutamasta ylimääräisestä kilosta? Mikään ei ole nopeampi ratkaisu! T5-rasvanpolttajat tunnetaan voimakkaasta termogeneettisestä , mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat erinomaisia vaikutuksia lyhyessä ajassa. T5 Super Strength on erityinen, koska sen vaikutus voidaan kertoa 5: llä.

Sen lisäksi, että nopeuttaa rasvan vähentämistä ja antaa sinulle ylimääräistä energiaa , se myös estää nälkää , nopeuttaa ruuansulatusta > ja säätelee hormonitoimintaa edesauttaen mahdollisimman nopeaa painonpudotusta .

Mikä on sen tehokkuuden salaisuus: se auttaa lievittämään fyysistä ja henkistä stressiä

Tutkijaryhmämme on valinnut parhaan yhdistelmän ainesosia, jotka tarjoavat maksimaalisen synergistisen vaikutuksen . Mutta T5 Super Strength ansaitsee supervoimaisen painonpudotuskapselin tittelin erityisestä syystä: se auttaa lievittämään fyysistä ja henkistä stressiä.

Kun olemme stressaantuneita (fyysisesti tai henkisesti), on melkein mahdotonta laihtua. Tutkimukset ovat osoittaneet, että syömme jopa 1000 kaloria enemmän kun olemme stressaantuneita ja väsyneitä. Lisäksi rasvan karistaminen hidastuu huomattavasti, jos et ole henkisesti tasapainossa ja rentoutunut.

8 korkealaatuisen ainesosan yhdistelmällä, T5 Super Strength auttaa sinua rentoutumaan samalla kun se nostaa energiatasojasi .

Monipuolinen rasvanpolttaja, täydennettynä raudalla, jodilla, kromilla ja B3-vitamiinilla

T5 Super Strength on painonpudotuskapseli, joka toimii 5 tavalla:

  • tekee kuntosalitreenistäsi tehokkaampaa (se nopeuttaa rasvanpolttoa ja antaa sinulle voimaa pidempään ja tehokkaampaan harjoitteluun)
  • huijaa kehosi polttamaan rasvaa vaikka et ole fyysisesti aktiivinen
  • auttaa kaikkia, jotka kärsivät alhaisesta energiatasosta, hormoni-ongelmista tai raudanpuutteesta
  • auttaa sinua saamaan isompia lihaksia ja muotoilemaan kehoa samoin kuin ruoansulatuksesi saa vauhtia
  • vähentää fyysistä ja henkistä stressiä ja estää painonpudotuksen pysähtymisen

Kahdeksan luonnollisen ainesosan synergistinen vaikutus, joka on suunniteltu auttamaan sinua viidellä eri tavalla

 

Anna aineenvaihdunnallesi vauhtia kofeiinin (Coffeine ™) ja vihreän teen uutteiden avulla (Phytofare™)

Tämä patentoidun kofeiinin ja vihreän teen yhdistelmä tehostaa aineenvaihduntaa , antaa sinulle energiaa ja estää rasvan varastointia .

 

Lipofer™ paremmille energiatasoille

Lipofer™ on patentoitu raudan muoto , joka imeytyy paremmin kuin tavallinen rauta, mikä tarkoittaa, että kehosi voi käyttää sitä paremmin . Enemmän happea kulkeutuu kehosi soluihin ja pystyt polttamaan rasvaa ja muokkaamaan kehoasi nopeammin .

 

Ruskea merileväuute ja L-tyrosiini hormonitasapainon saavuttamiseksi

Ruskeassa merilevässä on runsaasti jodia . Jodi takaa kilpirauhasen ja hormonien normaalin toiminnan. Yhdessä aminohappo L-tyrosiinin kanssa, joka on tärkeä kilpirauhashormonin tuotannolle , laihtuminen on helpompaa. Monet ihmiset eivät pysty laihtumaan, koska kilpirauhanen ei toimi kunnolla . Olemme ajatelleet myös heitä!

 

B3 ja kromi ovat luonnollisia ruokahalua vähentäviä aineita

B3-vitamiini tai niasiini on erittäin tärkeätä terveelliselle ruuansulatukselle ja rasvan muuntamisessa energiaksi . Se osallistuu yli 60 erilaiseen reaktioon, jotka auttavat muuntamaan ravinnon energiaksi! Koska se huolehtii myös hermoston toiminnasta, huomaat tasaisemman mielialan , vähemmän tunteisiin liittyviä nälän hyökkäyksiä ja että tunnet olosi pidempään kylläiseksi .

Jotta tämä vaikutus olisi entistäkin vahvempi, olemme lisänneet kromia erittäin vahvoihin kapseleihimme . Vaikutukset veriarvojen ylläpitämiseen on tieteellisesti todistettu. Miksi tämä on sinulle hyväksi? Et himoitse niin paljon makeisia, hiilihydraatteja ja muita korkeakalorisia ruokia .

 

L-tauriini suojaamaan vapailta radikaaleilta ja stressiltä

Tämä aminohappo ylläpitää elektrolyysitasapainoa ja kehon nestetasoa ja on keskeinen osa sapen tuotantoa (sappea tarvitaan rasvan ja rasvaliukoisten vitamiinien (A, D, E ja K) hajottamiseksi)).

SHAPE iT FAT OUT! T5 SUPERVOIMA

Ravintolisä. Sisältää kofeiinia. Tuotetta ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville (kofeiinipitoisuus: 344,8 mg/2 kapselia).

Sisältö ( 2 kapselissa): Coffeine™ [luonnollinen kofeiini] 340 mg, L-tyrosiini 250 mg, Lipofer ™ [ferripyrofosfaatti] 216 mg (rauta 18 mg - 128,6% RDI*), ruskean merilevän uute 200 mg (jodi 200 μg ja - 133,3% RDI *), L-tauriini 100 mg, nikotiiniamida (niasiini 90 mg - 562,5% RDI *), Phytofare ™ [vihreän teen lehti ja kukka-uute jossa 95% polyfenoleita, 42% EGCG ja 6%luonnollista kofeiinia] 80 mg, paakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, krompikolinaatti (kromi 120 μg - 300% RDI *), kapselit: hydroksiprolyylimetyyliselluloosa.

*RDI = Ravinteen päivittäinen viitearvo.

Käyttö: Suositeltu päiväannostus on 1 kapseli 2 kertaa päivässä vesilasin kanssa aterian jälkeen. Jos sinulla on vaikeuksia unen kanssa, älä käytä tuotetta kello 15.00 jälkeen.

Varoitus: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Tärkeätä: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä..

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa.

Fat Out! T5 SUPERSTRENGTH