-52%

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

UNDO Kollageenijuoma: Kuukauden paketti

30 päivän annos

Stimuloi kollageenin muodostumista ja estää ikääntymisen merkkien ennenaikaisen esiintymisen.

  • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, kosteus kestää useita viikkoja hoidon päättymisen jälkeen

  • Kollageenin patentoitu muoto, Naticol®, vähentää ryppyjä 16,5% *

Taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan hyaluronihapolla ja kollageenilla. Nuorekkaampi ulkonäkö, terve iho, hiukset ja kynnet!

Contents: 1x UNDO Kollageenijuoma: Kuukauden paketti 30 bags/30 päivää

Annos 30 päivää

1,73 € / Annospussi

-52% lisäalennus
Erikoishinta 24,90 € Normaalihinta 51,80 €

Valitse paketti:

Vinkki: Säästä ylimääräinen 20% -kestotilauksella

Kertaostos
(30 päivän annos)
52% alennus
51,80 €
24,90 €
Tee kestotilaus & säästä vielä enemmän
(Saa 30 päivän annos joka kuukausi)
62% Lisäalennus
 
51,80 €
19,92 €
Loading...
Varastossa
SKU
902734

Paras resepti kauniille ja samettiselle iholle!

Miksi tarvitsen kollageenia & hyaluronihappoa jokapäiväisessä ihorutiinissani?

Mietitkö koskaan, mikä tekee nuorten ihosta niin pullean, sileän ja joustavan? Se on yksinkertaista: heidän ihossaan on korkeammat hyaluronihappo- ja kollageenipitoisuudet.

Ikääntyessämme - prosessi alkaa heti, kun täytämme 20! - niiden tuotanto vähenee luonnollisesti. Alamme huomata tämän ryppyinä, velttoina hiuksina ja hauraina kynsinä. Iho menettää joustavuutensa ja muuttuu roikkuvaksi sekä kuivaksi. Onneksi on olemassa tapa estää ja jopa kääntää prosessi!

UNDO Kollageeni sisältää 2 avainaineosaa, jotka ovat taattuja kääntämään kelloa taaksepäin: kollageeni ja hyaluronihappo

Ainutlaatuinen yhdistelmä kollageenia ja hyaluronihappoa terveelle iholle, hiuksille ja kynsille!

Yli 70% käyttäjistä kertovat kollageenimme maistuvan ja tuoksuvan paremmalta kuin muut kollageenilisät markkinoilla.

Kollageeni on avain terveeseen ihoon - yleisin proteiini ihmiskehossa, joka tukee ihon rakennetta. Ruokavalion täydentäminen korkealaatuisella kollageenilla tekee ihostasi nuoremman ka kirkkaamman, hiuksistasi ja kynsistäsi vahvemmat. Nämä ravintolisät auttavat uudistamaan ihoa sisäpuolelta ja auttavat palauttamaan joustavuuden ja kiinteyden.

Hyaluronihappoa tuottavat ihosolut ja se on osa ihon sidekudosta. Yksi sen päätehtävistä on nesteytys - 1 gramma hyaluronihappoa voi sitoa jopa 1 litran vettä. Tämä kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pulleamman, mikä on paras tapa saada ryppyjä katoamaan!

Miksi UNDO Kollageenijuoma?

Mustikkauute antaa juomallemme herkullisen ja virkistävän maun - ei kalanmakua!

Kollageenijuomassa yhdistyvät hydrolysoidun kollageenin patentoitu muoto -  Naticol️®,  hyaluronihappo,  C-vitamiini  ja  mustikkauute. Ainutlaatuinen yhdistelmä ainesosia, jotka  varmistavat  ihon kosteuden, terveellisen hehkun, tiheämmät hiukset  ja vahvemmat kynnet.

Kollageenijuoma sisältää  hydrolysoitua kollageenia peptidien muodossa. Peptidien on osoitettu auttavan  parantamaan hiusten  ja  kynsien laatua, tukemaan nivelten terveyttä, tukemaan ruoansulatuskanavan terveyttä ja auttamaan ruoansulatuskanavan ongelmissa.

Lisäsimme hyaluronihappoa muodossa, joka imeytyy helposti.

C-vitamiini  on  antioksidantti , jolla on ratkaiseva rooli  kollageenin synteesissä. Resepti  takaa  100%  päivittäisestä C-vitamiiniannoksesta.

Näkyviä tuloksia vain 2 kuukaudessa!

Kliininen tutkimus on osoittanut, että Naticol® (patentoitu tyypin I kalakollageeni) antaa näkyviä tuloksia 8 viikon kuluttua jopa pienemmillä annoksilla (2,5 g päivässä).

Naticol®-valmisteen käytön jälkeen 12 viikon ajan naiset ovat kokeneet ryppyjen syvyyden pienentyvän 16,5%! Tutkimukset ovat osoittaneet, että naisilla, jotka käyttivät 120 mg hyaluronihappoa, oli huomattavasti parantunut ihon kosteutus ja vaikutukset kestivät viikkoja käytön lopettamisen jälkeen.

Aktiiviset aineosat

UNDO Collagen Drink
Sisältö (1 yksikkö )15 annospussia
Päivittäinen annos1 annospussi
Nettopaino (1 yksikkö)81 g

Aktiiviset aineosat1 annospussia% NRV*
Naticol® HPMG [Tyypin I kalakollageeni-peptidit]2500 mg**
Mustikkajauhe1000 mg**
Hyaluronihappo120 mg**
C-vitamiini80 mg100

*RDI = päivittäisen saannin vertailuarvo|**Päivittäisen saannin vertailuarvoa ei ole määritetty

KÄYTTÖ

Suositeltu päivittäinen annos on 1 annospussi.

1 annospussi

1 kerran päivässä

AINESOSAT (1 annospussissa)

Naticol® HPMG [tyypin I kalakollageenipeptidit] 2500 mg, kantaja: akaasiakumi, mustikan hedelmäsosejauhe 1000 mg, luonnollinen mustikka-aromi, natriumhyaluronaatti (hyaluronihappo 120 mg), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, L-askorbiinihappo (c-vitamiini 80 mg - 100% RDI*), paakkuuntumisenestoaine: riisikuitu, makeutusaine: sukraloosi. *RDI = päivittäisen saannin vertailuarvo | **Päivittäisen saannin vertailuarvoa ei ole määritetty Sisältää allergeeneja: kala 

KÄYTTÖ

Suositeltu päivittäinen annos on 1 annospussi, liuotettuna 2 dl:aan vettä aterian jälkeen.

TÄRKEÄTÄ

 Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisillä ei voi korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja

Koska aktiivisten ainesosien ominaisuudet vaihtelevat luonnollisesti, tuotteen väri, maku ja tuoksu voivat vaihdella hieman erästä toiseen. Nämä vaihtelut eivät vaikuta tuotteen yleiseen laatuun ja tehokkuuteen.

VAROITUS

Jos olet yliherkkä tai olet allerginen tuotteen jollekin ainesosalle tai jos sinulla on lääkitys, kysy lääkäriltäsi ennen tuotteen käyttöä. Tuotteen käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

SÄILYTYS

 Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa! Säilytä pimeässä huoneenlämpötilassa, alle 25 ° C.