-64%

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

TeethTox hampaidenvalkaisu

30 päivän annos

Luonnolliset ainesosat luonnollisen valkoisille hampaille! Tutustu uuteen ja parannettuun hampaiden valkaisugeelikoostumukseen, joka valkaisee, vahvistaa, korjaa, suojaa ja rauhoittaa hampaitasi!

  • Jopa 54,5*% voimakkaampi valkaiseva vaikutus

  • Jopa 3* sävyä valkoisemmat hampaat yhden käyttökerran jälkeen

  • Hellävarainen, turvallinen mutta tehokas hampaiden valkaisu

  • Sisältää kalsiumia, E-vitamiinia ja aloe veraa

  • Rauhoittaa ja suojaa hampaita ja ikeniä

  • ILMAN peroksidia

  • Kliinisesti testattu ja tieteellisesti todistettu!

  • Kehitetty täydelliseksi EU:ssa

  • Takaamme, että rakastat tuotetta, tai se on sinun ILMAISEKSI

  • Yli 15 vuoden kokemus ravintolisien kehittämisestä ja tuotannosta

Sensilabilla on yli 2 600 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. 

Contents: 1x TeethTox hampaidenvalkaisu 30 mls/30 päivää

Annos 30 päivää

-64% lisäalennus
Erikoishinta 37,99 € Normaalihinta 106,99 €
Loading...
Varastossa
SKU
903022
4.80 12

Kuinka se toimii?

Säihkyvälle hymylle!

Takaamme, että TeethTox toimii 100%. Se on hellä kiilteelle antaen tuloksia turvallisesti.


ILMAN peroksidia!

Valkaisee hampaista tehokkaasti ruoan-, viinin, kahvin, teen ja savukkeiden tahrat.

Koska geelimme ei sisällä peroksidia, valkaisuprosessi ei aiheuta kipua tai herkkyyttä.


Kehitetty, testattu ja paranneltu täydelliseksi EUssa.

TÄYDELLINEN YHDISTELMÄ TIEDETTÄ JA LUONNON PARHAIMPIA

Jokainen käyttökerta tekee hymyistä valkoisemman ja kiiltävämmän. Koska se ei sisällä peroksidia se on turvallinen käyttää päivittäin 6 päivään asti.Sen jälkeen hoitosi on ohi. Voit aloittaa sen uudelleen viikon kuluttua viimeisestä käyttöpäivästä.

Se ei vain tee hymystäsi kauniimman, se myös hoitaa hammaskiillettä ja ikeniäsi.

TAKAAMME, ETTÄ TEETHTOX TOIMII 100%

Ainutlaatuisen reseptimme uniikit aineosat, jotka ovat helliä hammaskiilteelle takaavat parempia tuloksia kuin koskaan ennen.

Tämä on kertasijoitus markkinoiden parhaaseen hampaidenvalkaisutuotteeseen. Sinun ei tarvitse enää koskaan mennä hammaslääkärille hampaidenvalkaisuun. Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka käyttävät TEETHTOXia! Olemme niin varmoja tuotteesta, että annamme 100% tyytyväisyystakuun.

SAA SÄIHKYVÄ HYMY - MUKAVASTI KOTONA

Haluamme sinun nauttivan jokaisesta valkaisukerrasta ja loimme hammasten valkaisusarjan, joka on niin helppo käyttää, että voit käyttää sitä milloin tahansa, missä tahansa! Kun valmistat ruokaa, television katsellessa, ennen töitä - milloin vain!

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Paketti sisältää 3 valkaisugeeliä, a LED-valon ja 2 suumuottia – joten voit jakaa sen kumppanisi kanssa! Se on super helppo käyttää – näin: 

Käyttö

Suositeltu päivittäinen määrä on 2.5 ml.

2.5 ml

Kerran päivässä

AINESOSAT

GLYCERIN, PEG-400, AQUA, PHTHALIMIDOPEROXYCAPROIC ACID, SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP CROSSPOLYMER, MICA, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM SACCHARIN, PVM/MA COPOLYMER, CALCIUM GLUCONATE, POLYSORBATE 20, C12-15 PARETH-5, ALOE BARBADENSIS LEAF POWDER, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE​

KÄYTTÖ

Levitä ruiskulla 2,5 ml geeliä muotin sisäpintaan, joka tulee kosketuksiin hampaiden kanssa. Pure hellästi muottia ja paina käynnistyspainiketta. Anna toimia 10 minuuttia. Huuhtele suu ja muotti lämpimällä vedellä. Käytä kerran päivässä 6 peräkkäisenä päivänä. Sen jälkeen on suositeltua pitää 7 päivän tauko.  Tauon jälkeen jatka hoitoa toiset 6 päivää ja pidä taas 7 päivän tauko. Lopeta kun olet saavuttanut toivotun tuloksen ja toista tarvittaessa.

VAROITUS

Tuote ei sovellu alle 12-vuotiaille lapsille, raskaana oleville naisille, heille, joilla on vakavia ienongelmia, ja heille, joille on äskettäin tehty kirurginen operaatio suussa. Tuote on tarkoitettu vain hampaille. Älä niele geeliä. Vältä kosketusta silmien ja ihon kanssa. Jos silmät ja iho joutuvat kosketuksiin geelin kanssa, huuhtele välittömästi vedellä. Jos ärsytystä ilmenee heti, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä hammaslääkäriisi. Käytä geeliä enintään 12 peräkkäisenä päivänä.

PAKKAUS (1 yksikkö)

1 LED-valo, 2 suumuottia, 3x10ml hampaidenvalkaisugeeliä

FAQ

Onko Teeth Tox-valkaisusetti turvallinen käyttää?

Kyllä.Se on erittäin tehokas, mutta hellävarainen hampaillesi ja ikenillesi. Verrattuna peroksidia sisältäviin hampaidenvalkaisugeeleihin, reseptimme kehitettiin varmistamaan täysin kivuton käyttö ilman vaivoja.

Jos olet edelleen epävarma, keskustele hammaslääkärisi kanssa ennen käyttöä.

Kuinka usein voin käyttää Teeth Tox Whitening-settiä?

Parhaat tulokset saavutetaan 6 päivän käytön jälkeen. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme päivittäistä käyttöä (6 päivän ajan). Lopeta, kun saavutat halutun tuloksen, ja toista sitten tarvittaessa aikaisintaan viikon tauon jälkeen viimeisestä käyttökerrasta.

Kuinka kauan tulokset kestävät??

Tulokset kestävät 2 viikkoa - 3 kuukautta riippuen ruokavaliosta ja /tai tumman/värjäävän ruoan, alkoholijuomien ja kahvin kulutuksesta. Suosittelemme käyttämään sitä joka toinen viikko tulosten ylläpitämiseksi.

Mitä ovat Teeth Tox Whitening geelin ainesosat?

Glycerin, Propylene, Glycol, Maltodextrin, Phthalimidoperoxyca Proic Acid, Acrylates/C10-3-Alkyl Acrylate Crosspolymer, Mentha Arvensis Leaf Oil, Mica, Ci 77891, Mentha Piperita Oil, Sodium Saccharin.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@sensilab.fi ja vastaamme mielellämme kysymykseesi!!