KAUNEUTTA TIETEEN TUKEMANA


Kollageenijuoma sisältää Naticol® (5000 mg per pussi), patentoitua tyypin I kalakollageeni. On tieteellisesti todistettu, että sen imeytymisaste on korkeampi kuin muun tyyppisellä kollageenilla. Olemme myös lisänneet C-vitamiinia, joka auttaa nopeuttamaan luonnollista kollageenin tuotantoa ja antioksidanttirikasta mustikkauutetta.


Kollageenillamme on myös toinen etu muihin tuotteisiin verrattuna: juomamme kollageeni on hydrolysoitua ja koostuu peptideistä, jotka ovat tärkeä osa kollageenia.


Peptideillä on paljon korkeampi biosaatavuus, jolloin kehon on mahdollista sijoittaa ne nopeasti sinne, missä niitä tarvitaan.


 

Kauneusresepti johon voit luottaa

100% luonnollinen

Todistettu teho

Korkea biosaatavuus

Kalakollageeni ilman jälkimakua

HERKULLISTA MUSTIKKKAAMustikkauute antaa juomallemme herkullisen ja virkistävän maun! Voit myös sekoittaa sen hedelmämehuun tai smoothieen ja lisätä jäätä virkistävän juoman valmistamiseksi.
Antioksidanttien tehostus:
Kollageenijuoman vaikutuksen maksimoimiseksi olemme lisänneet C-vitamiinia, joka on välttämätöntä kollageenin luonnollisen muodostumisen tehostamiseksi. Se on myös yksi tärkeimmistä antioksidanteista ja auttaa suojaamaan kehoa virus-ja bakteeritartunnoilta.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kollageenista

Kollageeni on runsaimmissa määrin löytyvä proteiini ihmiskehossa ja se on tärkeä osa ihoa, lihaksia, luita ja jänteitä. Se koostuu tuhansista kuiduista, jotka pitävät kehomme yhdessä.


Tyypin I kollageeni on kehomme yleisin tyyppi (yli 90% kollageenista). Tämä maaginen ainesosa tekee ihostamme nuoremman, kiinteämmän ja antaa meille luonnollisen hehkun. Se on tärkeä myös terveiden hiusten ja kynsien ylläpitämisessä. Siksi valitsimme tyypin I kollageenin UNDO-juomaamme.


Kollageenimme on hydrolysoitua - pitkät proteiinirakenteet hajoavat peptideiksi, joilla on erittäin korkea imeytymisaste, mikä tekee UNDO-kollageenijuomasta tehokkaamman kuin vastaavat tuotteet. Kehomme käyttää peptidejä korjaamaan kollageenin rakenteen puutteita.


Mutta miksi kalakollageeni? Kalakollageeni sulaa ja imeytyy helpommin kuin naudan kollageeni.


Saatavuus: Varastossa

24,99 €
Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Ainesosat:

Naticol® HPMG - tyypin I kalakollageenipeptidit, täyteaine: maissidekstriini, mustikkauute, luonnollinen mustikka-aromi, happamuudensäätelijä: sitruunahappo, L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, makeutusaine: sukraloosi.*RDI = ravinteiden viitearvot

Käyttö:

Suositeltu päivittäinen annos on 1 annospussi, liuotettuna 2 dl:aan vettä aterian jälkeen.

Varoitus

Jos olet yliherkkä tai olet allerginen tuotteen jollekin ainesosalle tai jos sinulla on lääkitys, kysy lääkäriltäsi ennen tuotteen käyttöä. Tuotteen käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Tärkeätä:

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisillä ei voi korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Säilytys:

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa! Säilytä pimeässä huoneenlämpötilassa, alle 25 ° C.

Sisältö:

15 annospussia

UNDO Collagen Drink