KUINKA SE TOIMII?

Olemme koonneet tämän tehokkaan paketin luonnollisesta maksan vieroitusteeesta ja kolmesta korkealaatuisesta erityisestä ravintolisäaineesta, jotta voit nopeuttaa painonpudotusta ja vähentää selluliittia helpommin .

1 Vaihe: Hormonitasapainoa

On vaikeata hallita painoa ja tuntea olo mukavaksi omassa kehossa kun hormonisi ovat epätasapainossa.Estrogeenin dominointi huolestuttaa, koska se kerää rasvaa lantiolle , pakaroihin ja reisiin sekä voi aiheuttaa selluliittia. Tämä on todella epämukavaa kesällä!
EstroLux Forte tasapainottaa luonnollisesti estrogeenitasoa kehossa. Ota EstroLux-kapseli kahdesti päivässä 30 päivän ajan.
EstroLux Forte sisältää rakkolevää, sitruunamelissaa, rosmariinia, chlorellaa, aktiivista parsakaaliuutetta ja muita kasviuutteita, joiden on osoitettu auttavan kehoasi säätämään hormonitasapainoa, vähentämään väsymystä ja estämään uupumusta ja tue tärkeimpiä kehonpuhdistuselimiäsi (maksa, sappirakko, munuaiset ja suoli).

2 Vaihe: Heihei ylimääräinen neste!

Juo ensimmäisen 10 päivän ajan WaterOut EXTREME-juoma joka aamu. Tämä herkullinen juoma puhdistaa imukudosjärjestelmää, huuhtelee ylimääräistä nestettä ja toksiineja kehosta ja vähentää turvotusta ja pöhötystämuutamassa päivässä! Pian huomaat, että suosikki farkut sopivat päällesi paljon paremmin!
WaterOut EXTREME sisältää luonnollisia ​​kasviuutteita, kuten hibiskusta, persiljaa, kaktusviikunaa, sarsaparillaa, Java-teetä, punaisia viinirypäleitä ja paljon muuta, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän ylimääräistä nestettä, muokkaavan kehoaja siloittavan selluliittia. Kun kehosi on puhdistettu ylimääräisestä nesteestä, siirry seuraavaan vaiheeseen.

3 Vaihe: Maksan tukeminen

Seuraavien 15 päivän ajan ota Hepafar Forte-kapseli kahdesti päivässä aamiaisen ja illallisen jälkeen. Samalla juo kuppi Hepafar Liver Cleanse teetä joka aamu 20 päivän ajan.
Maksa , tärkein rasvanpolttoelimistänne , on usein uupunut ympäristömyrkkyjen, epätasapainoisen ruokavalion, stressin ja unettomuuden takia. Voit polttaa rasvaa tehokkaimmiten vain jos maksasi toimii parhaimman kykynsä mukaan.
Hepafar Forte sisältää maarianohdakeuutetta innovatiivisessa fosfolipidimuodossa sekä artisokka- ja mustapippuri uutteita sekä E-vitamiinia, jotka puhdistaa,vahvistaa ja suojaa .

Auta kehoasi!

Näkyviä tuloksia:

Siloittaa selluliittia

Nopeuttaa painonpudotusta

Vähentää turvotusta ja ylimääräistä nestettä kehossa

Tukee maksaa

Saatavuus: Varastossa

87,78 €

40,99 €

Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
RAVINTOLISÄ
VAROITUS
Jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin tuotteen aineosalle tai käytät jotain lääkettä, ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä.
TÄRKEÄÄ
Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Lisäravinteet eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveellinen elämäntapa ovat tärkeitä.
SÄILYTYS
Pidä poissa lasten ulottuvilta! Varastoi pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25 ° C lämpötilassa.
AINESOSAT
WaterOut Extreme (annospussi 1) Kaktusviikunan hedelmäjauhe, jossa 0,05% betalaiineja ja 0,03% indicaxanthin, kantaja-aine: akaasiakumi, persiljalehtiuute, sarsaparillajuuriuute, hibiskus-kukkauute, jossa on 10% polyfenoleja, vesimelonihedelmämehujauhe, Java-teen lehtiuute, jossa 2% kaliumia, luonnollinen vadelma-aromi, vadelmajauhe, happamuudensäätelijä: sitruunahappo, artisokan lehtiuutte jossa 2,5% cynariinia, punaisen rypäleen puristejäännöksen uute, jossa 90% polyfenoleja ja 18% OPC (sulfiittien pitoisuus> 10 mg / kg), paakkuntumisenestoaine: riisitiiviste, makeutusaine: sukraloosi.
EstroLux Forte (2 kapselissa): Sitruunamelissan lehtiuute, jossa on 2,5% rosmariinihappoa - 350 mgKlorella leväjauhe - 200 mgRosmariinilehtiuute, jossa on 5–7% rosmariinihappoa - 200 mgRakkolevä, jossa 0,15% jodia (100 mg, jodia 150 ug, 100% RDI *)Parsakaaliuute, jossa 10% glukorafanidia - 100 mgPyridoksiinihydrokloridi – B6-vitamiini - 7,7 mg (550% RDI*)Mustan pippurin hedelmäuute, jossa on 95% piperiiniä - 10 mgPaakkuuntumisenestoaine: riisitiivisteKapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
Hepafar Forte (2 kapselissa / vuorokausiannos): Artisokkauute 2,5% kynariinia - 700 mg, täyteaineet: maissidekstriini, HEPAforte kompleksi ™ (silibiini-fosfatidyylikoliinikompleksi) - 160 mg, luonnollinen D-alfa-tokoferolisukkinaatti ( E-vitamiini) - 48 mg (400% NRV *), paakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, mustapippuriuute 95% piperiinillä - 10 mg, kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
Hepafar Liver Cleanse Tea ( 1 Teepussissa): Maarianohdake (40%), Vihreä tee (30%), Takiaisen juuri (15%), Voikukan juuri (15%)
Zero Cellulite + LAHJA: Hepafar Liver Cleanse Tea