Maca korkea annos + L-arginiini + vitamiineja + sinkki, 240 kapselia

240 kapselia | 60 päivän annos

Contents: 1x Maca korkea annos + L-arginiini + vitamiineja + sinkki, 240 kapselia 240 capsules/60 päivää

Maca korkea annos + L-arginiini + vitamiineja + sinkki, 240 kapselia

240 kapselia | 60 päivän annos
 • Suuri annos: 4000 mg macarot (uute 4:1) päivittäistä annosta kohti.
 • Optimaalinen yhdistelmä korkea-annoksisen aminohapon L-arginiinin, sinkin sekä B6-, B12- ja C-vitamiinien kanssa.
 • Ei lisäaineita
 • Paras biologinen hyötyosuus
 • 240 kapselia
 • Valmistettu Saksassa virallisen HACCP-konseptin mukaisesti.

Contents: 1x Maca korkea annos + L-arginiini + vitamiineja + sinkki, 240 kapselia 240 capsules/60 päivää

Annos 60 päivää

0,09 € / Kapseli

Erikoishinta 20,99 €

Valitse toivomasi määrä

1x 20,99 € / kappale
Paras valinta
2x 19,99 € / kappale
3x 18,99 € / kappale

Valitse paketti:

Valitse kertaostos tai tee kestotilaus

Vinkki: Säästä ylimääräinen 17% -kestotilauksella

Kertaostos
(60 päivän annos)
20,99 €
Tee kestotilaus & säästä vielä enemmän
(Saa 60 päivän annos joka kuukausi)
17% Lisäalennus + Ilmainen toimitus
 
20,99 €
17,42 €
Loading...
Varastossa
SKU
450001

Maca korkea annos + L-arginiini + vitamiineja + sinkki, 240 kapselia

Maca-kapselit korkea annos + L-arginiini + vitamiineja + sinkki, 240 kapselia 2 kuukaudeksi

Maca-juuri on luultavasti maailman monipuolisin superfood. Miten tehdä siitä vielä parempi? Lisäämällä siihen L-arginiinia, C-, B6- ja B12-vitamiinia sekä hivenaine sinkkiä. Yhdessä yhdistelmä voi tukea elinvoimaa ja immuunijärjestelmää sekä torjua vapaita radikaaleja.

Yleiskatsaus macayhdistelmään

 • Mikä on maca? Käytetty maca-juuri on peräisin Perun Andeilta, ja jo inkat ylistivät macaa sen monien käyttökohteiden vuoksi.
 • Parempi yhdessä: Maca-uute on yhdistetty aminohappo L-arginiiniin, C-, B6- ja B12-vitamiiniin sekä sinkkiin. Miksi? Koska ne täydentävät toisiaan täydellisesti.
 • Korkea annos tehokkaamman vaikutuksen aikaansaamiseksi: Superfood maca on tehokkaasti annosteltu, 4 000 mg maca-jauhetta tuottaa 1 000 mg maca-uutetta suhteessa 4:1 päivittäistä annosta kohti. Lisäksi se sisältää kaikkea antioksidanteista sekundaarisiin kasviaineisiin.
 • 2 kuukauden jatkuvaan käyttöön: Suositeltu annos on 2 x 2 kapselia päivässä, joten yksi pakkaus riittää kahdeksi kuukaudeksi.
 • Luonnostaan luonnollinen: Tämä superfood on itsessään mainio ravintoaineiden lähde. Siksi siinä ei käytetä tarpeettomia lisäaineita.

Korkean annoksen maca-kapseleiden vaikutus ja käyttö

Vitamazen maca saadaan uuttamalla Perun Andeilta peräisin olevaa maca-juurta. Mutta se ei yksin riitä meille. Siksi tätä Etelä-Amerikasta peräisin olevaa superruokaa täydennetään muilla elintärkeillä aineilla.

Maca on yhdistetty optimaalisesti korkeaan annokseen aminohappo L-arginiinia, joka on vielä rikastettu sinkillä ja välttämättömillä B6-, B12- ja C-vitamiineilla. Kaikki tämä helposti nieltävässä muodossa. Kaikki tämä helposti nieltävässä kapselissa, joka on normaalin kapselin kokoinen.

L-arginiinilla sanotaan olevan lukuisia etuja. Tämä puolivälttämätön aminohappo on erityisen suosittu urheilijoiden keskuudessa.

Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä, veren normaalia testosteronitasoa ja normaalia lisääntymistä. Lisäksi sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa ja makroravintoaineiden normaalia aineenvaihduntaa. Sinkki tukee myös normaalia luiden, kynsien, ihon ja hiusten ylläpitoa sekä edistää normaalia näkökykyä ja immuunijärjestelmän toimintaa.

B6-, B12- ja C-vitamiineilla on monia tehtäviä, ja ne esimerkiksi edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia hermoston toimintaa, normaalia mielenterveyttä, normaalia immuunijärjestelmän toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. B6- ja B12-vitamiinit edistävät myös punasolujen normaalia muodostumista. B6-vitamiini edistää myös hormonitoiminnan säätelyä.

Sinkki ja C-vitamiini voivat auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Kuinka paljon näitä aineita tarvitaan? Löydät vastauksen kapseleista. Mikroravintoaineet ovat täsmällisesti linjassa keskimääräisen päivittäisen tarpeen kanssa. Maca ja L-arginiini ovat vielä vahvemmin annosteltuja.

Maca-tuote sisältää päivittäisessä annoksessa 1 000 mg maca-uutetta suhteessa 4:1, eli siten 4 000 mg maca-jauhetta.

Maca-kapselit ja niiden valmistus Vitamazella

Kaikkien lisäravinteita ostavien tulisi lukea pienellä painettu teksti. On tärkeää, että magnesiumstearaattia ei käytetä, sillä se estää ainesosien imeytymistä ja hyötyosuutta. Maca-kapseleissa käytetään mikrokiteistä selluloosaa, joka ei sisällä nanohiukkasia. Eikä ravintolisissä tietenkään tulisi olla lisäaineita, kuten torjunta-aineita, sienimyrkkyjä tai muita haitallisia aineita. HACCP-järjestelmän mukainen laatutuotantomme Saksassa takaa, että nämä kriteerit täyttyvät. Maca-tuote sopii allergikoille, koska se ei sisällä allergeeneja. Ainoastaan nautaperäistä gelatiinia käytetään.

Hanki 2 kuukauden annos maca-kapseleita nyt.

Vitamaze | Amazing life

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio ei ole aina helposti toteutettavissa jokapäiväisessä elämässämme. Päivittäisen ruokavalion täydentäminen auttaa sinua saavuttamaan huippukuntosi joka päivä ja siten saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.

Jo vuosikausien ajan Vitamaze on edustanut terveyttä, tasapainoa ja hyvinvointia. Tuhannet asiakkaat luottavat vuosittain Vitamazen laatuun, jonka vuoksi voimme nykyään tarjota laajan tuotevalikoiman erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Tekemällä tiivistä yhteistyötä tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa voimme jatkuvasti laajentaa kattavaa ravintolisävalikoimaamme. Korkealaatuiset raaka-aineet ja parhaat ainesosat takaavat korkean yhteensopivuuden tason. Jättämällä tarkoituksella pois voiteluaine magnesiumstearaatin varmistamme, että elimistö imeyttää ja käsittelee aktiiviset ainesosat nopeasti ja tehokkaasti. Tiukat Vitamaze-ohjeistukset takaavat myös korkeimman laadun Saksassa valmistettuna, ja laatua valvotaan ennaltaehkäisevän HACCP-järjestelmän mukaisesti. Kaikki tuotteemme ovat tietenkin vapaita haitallisista lisäaineista, gluteenista, laktoosista ja muista allergeeneista.

Olipa kyse sitten kuntoilusta, terveydestä, suorituskyvystä tai hyvinvoinnista, tarjoamme sinulle ammattilaistason tuotteita, jotka voivat järjestelmällisesti edistää lukuisten kehon toimintojen luonnollista säilyttämistä.

Aktiiviset ainesosat

Vitamaze Maca +L-arginiini + vitamiineja + sinkki
Sisältö (1 yksikkö)240 kapselia
Päivittäinen annos4 kapselia
Nettopaino (1 yksikkö)206,4 g

Ainesosat1 kapselissa4 kapselissa*% RDI**
L-arginiini450 mg1800 mg/
Maca-uute 4:1250 mg1000 mg/
C-vitamiini20 mg80 mg100
Sinkki2,50 mg10 mg 100
B6-vitamiini0,35 mg1,4 mg100
B12-vitamiini0,625 µg2,5 µg100

* Päivittäisen saannin vertailuarvo
** Prosenttiosuus asetuksen (EU) nro. 1169/2011 (LMIV) mukaisesta viitemäärästä vuorokausiannosta kohden

Käyttö

Ota 2 x 2 kapselia päivässä riittävän veden kanssa.

2 kapselia

2 kertaa päivässä

AINESOSAT

L-arginiinihydrokloridi, maca-uute 4:1 (Lepidium meyenii, mukula), kapselikuori (nautaperäinen gelatiini), askorbiinihappo (C-vitamiini), sinkkiglukonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini), paakkuuntumisenestoaine (riisiuute)

KÄYTTÖ

Ota 2 x 2 kapselia päivässä riittävän veden kanssa.

VAROITUS

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Ei sovellu lapsille ja alaikäisille. Säilytä tuote avaamattomana, viileässä, kuivassa ja lasten ulottumattomissa.

Parasta ennen loppua / Eränumero: katso pohja.

VALMISTUS

 • Tuotettu Saksassa virallisen HACCP-järjestelmän (Hazard Analysis Critical Control Point) mukaisesti. Järjestelmän tarkoituksena on analysoida vaaroja ja varmistaa elintarvikkeiden hygieeninen turvallisuus.
 • Rekisteröity Saksan liittovaltion kuluttajansuoja- ja elintarviketurvallisuusvirastossa.

 • Riippumattoman tarkastajan vahvistama rajoittamaton myyntikelpoisuus.

 • Mikrokiteinen selluloosa ei sisällä lainkaan nanohiukkasia.