-54%
Ravintolisä

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

Essentials Biotiini 10 mg

Ravitse hiuksiasi, ihoasi ja kynsiäsi super vahvalla biotiinilla (B7-vitamiini)!

Korkealuokkainen biotiini ravintolisä sinkki ja seleeni kolmoistuelle vahvistavalla, uudistavalla & suojaavalla vaikutuksella autttaa saamaan tuuhkean tukan, hehkuvan ihon & vahvat kynnet. 

 • Korkealuokkaiset ainesosat  
 • Ultra-korkea määrä biotiinia: 10 mg biotiinia per kapseli! 
 • Rikastettu sinkillä ja seleenillä paremmalle teholle 
 • Suojaa oksidatiivista stressiä vastaan
 • Pieni, helposti nieltävä kapseli 
 • Sopii kasvisyöjille ja vegaaneille 
 • Valmistettu GMP-laatustandardien mukaisesti 
 • Vain 1 kapseli päivässä! 
 • Yli 15 vuoden kokemus ravintolisien kehittämisessä ja tuotannossa

Sensilabilla on yli 2 000 000 tyytyväistä asiakasta kaikkialla Euroopassa. 

Contents: 1x Essentials Biotiini 10 mg 30 capsules/30 päivää

Annos 30 päivää

0,50 € / Kapseli

-54% lisäalennus
Erikoishinta 6,90 € Normaalihinta 14,99 €

Valitse paketti:

Vinkki: Säästä ylimääräinen 20% -kestotilauksella

Kertaostos
(30 päivän annos)
54% alennus
14,99 €
6,90 €
Tee kestotilaus & säästä vielä enemmän
(Saa 30 päivän annos joka kuukausi)
20% lisäalennus
 
14,99 €
5,52 €
Varastossa
SKU
101109

Biotiini, sinkki ja seleeni ovat tärkeitä hiusten, ihon ja kynsien kannalta

Hiuksesi ovat enimmäkseen proteiinia, erityisesti kompleksista proteiinia keratiinia, joka on myös kynsiesi ja ihosi rakennusmateriaali. Biotiinilla, joka tunnetaan myös nimellä H-vitamiini (saksankielisistä sanoista hiukset ja iho), ja sinkillä on ratkaiseva rooli proteiinin rakentamisessa, erityisesti keratiinin tuotannossa.

Sinkki on myös elintärkeätä solujen jakautumiselle, erityisesti niissä kehon osissa, jotka uudistuvat nopeasti - kuten iho, hiukset ja kynnet.

Sinkki ja seleeni toimivat vahvoina antioksidantteina, jotka yhdessä suojaavat hiuksia, ihoa ja kynsiä haitallisilta ympäristötekijöiltä, ​​kuten auringonvalolta ja saasteilta.

Tämä selittää, miksi biotiinin, sinkin ja seleenin yhdistelmällä on tärkeä rooli vahvojen hiusten ja terveen ihon ylläpitämisessä sekä kynsien kasvun tukemisessa. Säännöllisesti käytettynä tämä voimakas sekoitus välttämättömiä ravintoaineita voi olla todellinen pelin muuttaja!

 Essentials Biotiini tukee:

Vahvat kynnet ja hiukset

Nuorekas, sileä ja kimmoisa iho

Normaali proteiinisynteesi, joka sisältää myös keratiinin

Hiusten, ihon ja kynsien kasvu

Normaali solujen jakautuminen ja uudistuminen 

Suojaa soluja haitallisilta ympäristötekijöiltä

Nopeampi kudoksen kasvu ja vahingoittuneen kudoksen uudistuminen

Yleinen hyvinvointi

Täydellinen kauneustiimi hellii hiuksiasi, ihoasi ja kynsiäsi!

Bioaktiivinen D-biotiini sinkillä ja seleenillä maksimaalisille kauneushyödyille!

Auta hiuksiasi vahvistumaan 

Biotiini, sinkki ja seleeni auttavat hiusten normaalissa ylläpidossa

Paranna ihosi ulkonäköä 

Biotiini ja sinkki tukevat kynsien normaalissa ylläpidossa

Paranna kynsiesi vahvuutta

Sinkki ja seleeni edesauttavat normaalia kynsien ylläpitoa

Kuinka Sensilab Essentials Biotiini toimii

Bioaktiivinen D-biotiini – kutsutaan usein kauneusvitamiiniksi, koska sillä on tärkeä rooli hiusten ja ihon terveyden varmistamisessa.

Laadukas sinkkibisglysinaatti - Sinkki on erittäin tärkeätä proteiinin (keratiini) synteesille ja auttaa varmistamaan terveen solujakautumisen - mikä on erityisen tärkeää iholle, hiuksille ja kynsille.

Seleeni - kerätty luonnollisesta lähteestä: seleenillä rikastetusta hiivasta. Vaikuttaa karvatuppiin ja kynsipohjaan sekä auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Kuka tarvitsee ylimääräisen annoksen biotiinia?

Biotiini on välttämätön vitamiini, mikä tarkoittaa, että kehosi tarvitsee sitä toimiakseen kunnolla. Koska kehosi ei säilytä sitä pitkään , sinun on toimitettava se säännöllisesti . Vaikka saat osan siitä ruoasta, ylimääräinen biotiinin saanti sopii:

 • Jokainen, joka etsii täydellistä tukea hiuksille, iholle ja kynsille - Biotiini yhdessä sinkin ja seleenin kanssa vahvistaa ja kaunistaa hiuksia ja kynsiä sekä ihoa.

 • He, jotka kärsivät kuivasta tai epäpuhtaasta ihosta - Biotiinin ja/tai sinkin puute liittyy kuivaan tai epätasaisen sävyiseen ihoon (usein silmien, nenän ja suun ympärille), joten säännöllistä täydennystä suositellaan.

 • He, jotka haluavat säilyttää nuorekkaan ulkonäön - Sinkki ja seleeni tarjoavat 2-in-1-suojan oksidatiivista stressiä (vapaita radikaaleja) vastaan, mikä edistää nuorekasta ulkonäköä!

 • He, joilla on paljon stressiä - Stressi voi tyhjentää kehosi tärkeistä ravintoaineista, kuten biotiinista (B7 -vitamiini).

 • He, joilla on yksipuolinen ruokavalio - Yksipuolinen ruokavalio voi estää sinua saamasta riittävästi biotiinia, sinkkiä ja seleeniä ruoasta.

 • Yli 60 -vuotiaat - Tutkimukset ** osoittavat, että iäkkäillä ihmisillä voi esiintyä alhaisia ​​biotiinipitoisuuksia, koska kykymme hyödyntää ravinteita heikkenee iän myötä. Sama koskee sinkkiä ja seleeniä.

Mitä tapahtuu jos emme saa tarpeeksi biotiinia?

Jos sinulla on biotiinin puutetta, saatat huomata joitain seuraavista oireista:

 • punainen ihottuma

 • kuiva tai hilseilevä iho

 • hiustenlähtö tai hauraat hiukset

 • kuivat silmät

 • halkeilua suupielissä

 • väsymys ja energian puute

Miksi merkit puutteellisesta ruokavaliosta & liiallisesta stressistä näkyy hiuksissasi, kynsissäsi ja ihossasi ensimmäisenä?

Oletko huomannut, että hiukset, iho ja kynnet huononevat, kun olet suuressa stressissä ? Täsmälleen sama tapahtuu, jos et kiinnitä huomiota ruokavalioosi .

On 2 pääasiallista syytä, miksi näin tapahtuu:

 1. Kun kehostasi puuttuu ravinteita, se uhraa ensimmäisenä osat, jotka vähiten tarpeellisia eloonjäämisessä  – se tämä tarkoittaa hiuksia ja kynsiä. Usein myös ihoa.

 2. Kun sinulla on paljon stressiä, stressihormoni kortisoli hidastaa kaikkia kehon toimintoja, jotka eivät ole tarpeellisia selviytymiselle välittömästi, koska se säästää energiaa ja  ravintoaineita, jotka auttavat sinua taistelemaan tai pakenemaan potentiaaliselta vaaralta. Koska kudosten korjaus on yksi prosesseista, jotka ovat väliaikaisesti pysäytetty, hiuksistasi tulee veltommat, kynsistäsi hauraammat ja ihosi kunto huonontuu.

Miksi valita Sensilab Essentials Biotiini?

TEHTY KAIKILLE – pienet ja helposti nieltävät kapselit on suunniteltu kaikenikäisille miehille ja naisille. Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille.

PREMIUM- LAATU– Sensilab Essentials sarja on suunniteltu tarjoamaan sinulle korkealaatuisia ainesosia ensiluokkaiselle koko kehon tuelle. Voimakas biotiinin, sinkin ja seleenin sekoitus auttaa sinua saamaan hiukset, ihon ja kynnet optimaaliseen muotoon, tehostamaan niiden uudistumista ja suojaamaan niitä hapettumiselta. Kaikki tuotteemme on valmistettu GMP -laatustandardien mukaisesti.

100% RAHAT TAKAISIN TAKUUos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin 30 päivän kuluessa ja hyvitämme tuotteen hinnan. Seisomme biotiinimme takana.

Aktiiviset aineosat

Essentials Biotiini
Sisältö30 kapselia
Päivittäinen annos (1 yksikkö)1kapseli
Nettopaino (1 yksikkö)13,7 g

Ainesosat1 kapselissa%RDI*
Sinkki10 mg100
Seleeni55 μg100
Biotiini10 000 μg20 000

*RDI =ravinteiden vertailuarvot | ** =ravinteiden vertailuarvoja ei ole määritetty

Käyttö

Suositeltu päivittäinen annos on 1 kapseli.

1 kapseli

Kerran päivässä

AINESOSAT (1 kapselissa)

Täyteaine: akaasiakumi, sinkkibisglysinaatti (sinkki 10 mg-100% RDI*), seleenillä rikastettu hiiva (seleeni 55 μg-100% RDI*), D-biotiini (biotiini 10.000 μg-20.000% RDI*), paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat, kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

*RDI =ravinteiden vertailuarvot |

KÄYTTÖ

Suositeltu päivittäinen annos on 1 päivässä lasillisen vettä kanssa ruoan jälkeen

TÄRKEÄTÄ

Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

VAROITUS

Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä.

SÄILYTYS

Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa

**Lähteet:

https://ods.od.nih.gov/factsheets/Biotin-HealthProfessional/

Institute of Medicine (US) Standing Committee on the Scientific Evaluation of Dietary Reference Intakes and its Panel on Folate, Other B Vitamins, and Choline. Dietary Reference Intakes for Thiamin, Riboflavin, Niacin, Vitamin B6, Folate, Vitamin B12, Pantothenic Acid, Biotin, and Choline. Washington (DC): National Academies Press (US); 1998