Hepafar - kuukauden paketti

Ravintolisä Hepafar-kapselit ja juomat luonnolliseen 30 päivän maksan puhdistukseen

-50%

Hepafar - kuukauden paketti

Hepafar forte-kapselit:

 • Tieteellisesti todistettu: 10 kertaa voimakkaampi
 • 3-in-1 vaikutus: poistaa toksiineja, uudistaa ja vahvistaa maksaasi
 • Sopii kasvissyöjille
 • vallankumouksellinen, patentoitu yhdistelmä maarianohdaketta ja fosfolipideitä maximaaliselle vaikutukselle

Hepafar fibers-juoma:

 • Huolehtii toksiinien lopullisesta poistamisesta
 • Runsaasti kuitua joka sitoo toksiineja ja lievittää maksaasi
 • Virkistävä luonnollinen sitruunanmaku

 


 

Saatavuus: Varastossa

59,97 €

29,99 €

Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

Sisältö: 2 x 30 Hepafar forte-kapselia, 1 x 15 Hepafar fiber- annospussia

Jopa joka neljäs aikuinen kärsii rasvamaksasta Suomessa

Jokapäiväinen stressi, unenpuute, rasvainen ruoka, alkoholi, tupakointi, liian vähäinen liikunta ... kaikki nämä voivat kuormittaa maksaa niin paljon, että se voi johtaa maksan rasvoittumiseen. Ongelmana on, että useimmat eivät tiedät kärsivänsä rasvamaksasta .

Mitä teet kun päätösi särkee? Suurin osa meistä ottaa tabletin. Ja mitä teet, jos sinulla on rasvainen maksa? Et mitään. Kun sinulla on päänsärky, se sattuu. Tiedät, että jokin on vialla, joten ryhdyt toimiin. Mutta maksassa ei ole hermoja. Sitä ei satu.

Koska rasvainen maksa on tila, joka ei tuota kipua, emme tee mitään .

Yli 500 keskeistä ominaisuutta

Emme aina tiedäkään kuinka tärkeä maksa on. Kaikki tiedämme, missä sydän on, mitä toimintoja sillä on ja miksi emme voi elää ilman sitä. Mutta tiedätkö missä maksa on ja mitä se tekee? Tiesitkö, että emme voi elää ilman sitä? Jos maksa lakkaa toimimasta, meillä on enintään 3 päivää jäljellä elää!

Ja vaikka voimme elää keinotekoisella sydämellä, se ei koske maksaa. Maksalla on yli 500 tärkeätä toimintoa, joista monista emme tiedä paljoakaan.

Maksa ei ole kipeä, mutta se lähettää hätäsignaaleja

Ihmisillä, joilla on ylikuormitettu maksa, on:

 • jatkuva väsymyksen tunne koko ajan,
 • suurempi vyötärön ympärys,
 • vaikeuksia laihtua ,
 • alhaiset energiatasot taso,
 • epäsäännöllinen ruoansulatus ,
 • Kohonneet kolesteroli- ja triglyseriditasot ja niin edelleen.

Parasta maksan terveydelle

Koska haluamme tarjota sinulle parhaat ratkaisun maksan terveydelle, olemme kehittäneet Hepafar forte-kapselit . Ne toimivat kolmella tavalla . Hepafar forte:

 • Puhdistaa toksiineista ja varmistaa kaikkien toksiinien tehokkaan hajoamisen ja eliminoinnin maksasta ja kehosta.
 • Uudistaa maksasoluja ja optimoi niiden toiminnan
 • Parantaa maksaasi, jotta se pystyy käsittelemään tehokkaasti ympäristömyrkkyjä.

10 kertaa vahvempi vaikutus - tieteellisesti todistettu

Hepafar forte sisältää maarianohdaketta patentoidussa muodossa (silibiini). Koska maksa ei pysty hyödyntämään maarianohdaketta niin tehokkaasti, olemme sisällyttäneet aineen fosfolipideihin . Kuvittele se mikroskooppisen pienenä öljypisarana.

Sen avulla maksa voi käyttää maarianohdaketta jopa 10 kertaa tehokkaammin , jolloin se antaa 10 kertaa vahvemman tehon verrattuna vastaaviin tuotteisiin.

Kasviuutteiden hyödyntäminen 30% paremmin

Maarianohdakkeen (silibiini) ja fosfolipidien patentoidun yhdistelmän lisäksi Hepafar Forte sisältää myös:

 • Artisokka - varmistaa, että maksan puhdistus toimii kunnolla,
 • Luonnollisesti uutettu E-vitamiini - sen antioksidanttivaikutus suojaa maksasoluja uusilta vaurioilta
 • Musta pippuri - parantaa kasviuutteiden imeytymistä 30 prosentilla .

Asiakkaamme ovat olleet Hepafarille uskollisia jo puoli vuosikymmentä

Hepafar on ratkaisu, jota ilman monet asiakkaamme eivät halua olla. Parannamme tuotetta jatkuvasti - kun teemme uusia tieteellisiä löytöjä ja löydämme lisää mahdollisuuksia. Hepafar on saanut yhä enemmän käyttäjiä.

 

Tyytyväinen asiakkas James pystyi päästä eroon vatsan ympärille jääneistä ylimääräisistä kiloista Hepafarin avulla. Hän oli kerryttänyt paljon painoa viime vuosina. Käytettyään Hepafaria useiden kuukausien ajan ja muutettuaan ruokailutottumuksiaan, hän oli iloisesti yllättynyt, kun hän pystyi jälleen käyttämään M-kokoisia vaatteita. Hän ei ollut pystynyt käyttämään kokoa moniin vuosiin!

 

 

 

Lääkäri kertoi 44-vuotiaalle Sonjalle, että hänen olisi alennettava kolesterolitasoaan, jos hän ei halua käyttää lääkitystä loppuelämänsä ajan. Hän alkoi etsiä luonnollista ratkaisua netistä ja löysi Hepafar forten. Vain muutamassa kuukaudessa hän onnistui puolittamaan kolesteroliarvonsa ja pudottamaan painoa.

 

 

 

 

“Pidän makeisista ”, Zach sanoo. Hän kamppaili painonsa kanssa, tunsi olonsa turvonneeksi ja kaipasi motivaatiota. Hän aloitti etsimisen netistä selvittääkseen, mikä ongelma voi olla. Hän ei koskaan juonut alkoholia, joten hänellä ei ollut aavistustakaan, että maksavaikeuksia voisi esiintyä. Useiden viikkojen kuluttua Hepafar-tuotteiden käytön aloituksesta hän huomasi suuria eroja. "Ensinnäkin en enää tuntenut oloani niin turvonneeksi, motivaationi töissä kasvoi energiatasojen myötä ja tunsin myös oloni kevyemmäksi", hän sanoo hymyillen.

 

 

 

Klemen näki Hepafar Forte vaikuksen: "Hepafar Forten kanssa pystyin toipumaan kesästä joka oli täynnä epäterveellistä aterioita. Keskittymiskykyni palautui ja energiatasoni myös. Tunnen oloni paljon paremmaksi."

Hepafar kuukausipaketin käyttöohjeet

 • Detoxin ensimmäiset 15 päivää: Aamiaisen jälkeen ota 1 kapseli Hepafar fortea ja juo 1 annospussi Hepafar fiber-juomaa liuotettuna lasilliseen vettä. Ota illallisen jälkeen 1 kapseli Hepafar fortea.
 • Seuraavat 15 päivää: Ota 1 kapseli Hepafar fortea aamiaisen jälkeen ja 1 kapseli illallisen jälkeen. Eli 2 kapselia päivässä.

HEPAFAR FORTE

Ainesosat (2 kapselia):: HEPAforte complex TM Artisokkauute 2,5% kynariinia - 700 mg, täyteaineet: maissidekstriini, HEPAforte kompleksi ™ (silibiini-fosfatidyylikoliinikompleksi) - 160 mg, luonnollinen D-alfa-tokoferolisukkinaatti ( E-vitamiini) - 48 mg (400% RDI *), paakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, mustapippuriuute 95% piperiinillä - 10 mg, kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Käyttö: Suositeltu päivittäinen annos on 1 kapseli aamulla ja 1 kapseli illalla lasillisen vettä kanssa ruoan jälkeen..

Tärkeätä: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa

*RDI =Päivittäisen saannin suositus

Nettopaino: 2 x 22,6 g

HEPAFAR FIBERS

Ainesosat: akaasiakumi, jossa on 90-prosenttisesti vesiliukoista ravintokuitua - 7100 mg, sitruunatiivistejauhe - 1000 mg, sikuri-inuliinia 88-prosenttisesti vesiliukoisella ravintokuidulla - 1000 mg, rosmariinilehtiuute, jossa 7% rosmariinihappoa - 500 mg, luonnollinen sitruunan maku, Happamuudensäätelijä: sitruunahappo, paakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, makeutusaine: sukraloosi.

Varoitus : Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville

Tärkeätä: : Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa

Nettopaino:: 150 g

Hepafar - kuukauden paketti