Cod Liver Oil

Ravintolisä Erinomainen omega3n, D3-vitamiinin ja A-vitamiinin lähde. 60 kapselia, kuukaudeksi

Cod Liver Oil
 • Yksi kapseli sisältää suositellun päivittäisen D3-vitamiiniannoksen
 • Vahvoille luille ja hampaille, hyvän näkökyvyn ylläpitämiseksi ja sydämen sekä aivojen normaaleille toiminnoille.
 • Omega 3 rasvahappojen lähde, jossa on 60 mg EPA:ta ja 80 mg DHA:ta päivittäistä annosta kohti
 • EPA ja DHA ovat tärkeitä sydämen toiminnalle
 • DHA on tärkeä paremman näkökyvyn saavuttamiseksi
 • DHA on tärkeä aivojen toiminnalle

 •  

  Saatavuus: Varastossa

  8,99 €
  Valitse paketti:

   

  30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

  Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

  Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
  Maksuvaihtoehdot:

  Sisältö: 60 kapselia, 30 päiväksi

  Turskanmaksaöljy ei ole uusi trendi - sitä on käytetty pohjoisessa aina, missä meidän on pitänyt kestää pitkiä uuvuttavia pimeitä talvia. Ilman auringonvaloa emme pysty luomaan omaa D-vitamiinia.

  D-vitamiini on tärkeä terveille luille ja hampaille , koska se lisää kalsiumin ja fosforin imeytymistä. Se myös parantaa immuunijärjestelmää ja on osa monia muita tärkeitä kehon toimintoja.

  D-vitamiinin puute on hyvin yleistä

  D-vitamiinin puute on terveysongelma Suomessa kuten myös muualla maailmassa. Riittävän D-vitamiinin saanti on ongelma lähinnä syksyllä, talvella ja varhain keväällä johtuen vähäisestä auringonvalosta. Ja kesällä haluamme pysyä varjossa, koska siellä on viileämpää tai käytämme myös aurinkovoidetta, joka pysäyttää D-vitamiinin synteesin.

  Kun emme saa tarpeeksi D-vitamiinia auringosta, meidän on saatava sitä elimistöön ruuasta tai lisäravinteiden avulla. Ravitsemusta käsittelevä tieteellinen neuvoa-antava komitea (SACN) neuvoo pohjoisilla leveysasteilla asuvia käyttämään D-vitamiinilisää lokakuusta maaliskuuhun. Niille, jotka eivät saa tarpeeksi aurinkoa ulkona, suositellaan lisäravinnetta vuoden ympäri .

  Turskanmaksaöljy sisältää erinomaisen yhdistelmän D3-vitamiinia, A-vitamiinia ja omega 3 rasvahappoja.

  Jos käytät turskanmaksaöljyä säännöllisesti, se:

  • parantaa vastustuskykyä ,
  • alentaa "huonoa" LDL- kolesterolitasoa veressä,
  • edistää tervettä sydämen ja aivojen toimintaa,
  • auttaa ylläpitämään hyvää näkökykyä ,
  • edistää tervettä ihoa ja limakalvoja ,
  • edistää terveitä ja vahvoja luita ja hampaita .

  Kaikki omega 3 rasvahapot eivät ole samanlaisia

  Markkinoilla on tällä hetkellä kahden tyyppisiä kalaöljyjä: triglyserideitä ja etyyliasetaattia. On erittäin tärkeää, että valitsemme oikean.

  Etyyliasetaatin muodossa Omega 3 on synteettistä - sitä ei löydy luonnosta, joten keholla voi olla vaikeuksia tunnistaa ja hyödyntää sitä. Toisaalta triglyserideitä löytyy luonnollisesti kalaöljyssä - kehollamme ei ole ongelmia tunnistaa ja käyttää sitä. Turskanmaksaöljykapselit sisältävät juuri näitä triglyseridirasvahappoja.

  AINESOSAT (2 kapselia/päiväannos): turskanmaksaöljy 1101 mg (60 mg EPA ja 80 mg DHA), kapseli (eläinperäinen liivate, glyseriini, vesi), retinyyliasetaatti (A-vitamiini 1,72) mg - 215% RDI *), kolekalitsiferoli (D3-vitamiini 10 μg - 200% NRV *).

  * RDI = ravintoaineiden vertailuarvo

  **Hyödylliset vaikutukset, jotka saavutetaan käyttämällä 250 mg EPA:ta DHA:ta päivittäin.

  KÄYTTÖ: Suositeltu päivittäinen annos on 1 kapseli 2 kertaa päivässä vesilasillisen kanssa ruoan jälkeen..

  VAROITUS: Jos olet raskaana, imetät tai olet yliherkkä tietyille aineosille (erityisesti kalaöljylle), ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä.

  TÄRKEÄÄ: Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.   Ravintolisällä ei voi korvata monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

  SÄILYTYS: Pidä poissa lasten ulottuvilta! Säilytä pimeässä ja kuivassa alle 25 ° C lämpötilassa. Suojaa valolta ja lämmöltä.

  NETTOPAINO: 45,2 g

  Cod Liver Oil