7 vinkkiä täydelliseen joulupöytään

Joulu on jo nurkan takana ja vaikka ajankohtaiset tapahtumat eivät lupaakaan tavanomaista iloa ja juhlan jännitystä, ei ole syytä olla täysin ilman joulun taikaa. Ehkä ei ole mahdollista viettää tätä osaa vuodesta kaikkien rakastamien ihmisten kanssa, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi unohtaa joulutunnelma kokonaan koronaviruspandemian vuoksi.

image

Joulua ei tarvitse peruuttaa! Olemme laatineet 7 vinkkiä täydelliseen juhlapöytään.

1. Ihmiset, joita rakastat

Et ehkä juhli tänä vuonna niin suurella joukolla, mutta se ei ole syy huonoon tuuleen. Nauti seurasta kotoavideopuhelun kautta  ja voit koota paikalle ystävät joita eivät näe livenä. Ajat ovat todella erilaisia, mutta fyysisestä etäisyydestä huolimatta voit silti olla yhteydessä kaikkiin rakastamiisi.

2. Terveellinen joulupäivällinen

Olkaamme rehellisiä, emme ole parhaimmassa kunnossa tällä hetkellä. Jääkaapille kävelyä tapahtuu useammin kuin luonnossa kävelyä. Miksi et tekisi päätöstä syödä terveellisemmin pyhien aikana? Kurpitsakeittoa, paahdettua kanaa tai lohta sitruunalla sekä yrteillä, gratinoituja ruusukaaleja hunajalla ja salaatilla ovat terveellisiä, mutta yhtä herkullisia valintoja!

3. Joulupiparit

Emme voi kuvitella pyhiä ilman pipareita, joten niiden ei tulisi puuttua listaltamme. Millaisia ​​pipareita on tänä vuonna juhlapöydälläsi? Perinteisiä piparkakkuja? Ehkäpä maapähkinöitä ja suklaapisaroita sisältäviä kaurakeksejä, gluteenittomia piparkakkuja tai energiapalloja, joita ei tarvitse leipoa? Ehkä on avokado-suklaakeksien aika? Näitä voi syödä näin pyhien aikana ilman huonoa omaatuntoa. Lupaamme olla kertomatta joulupukille!

4. Juomat

Alkoholi on yksi painonnousun syistä (tämä näkyy erityisesti vatsassa, josta on erittäin vaikea päästä eroon), joten valitse sen sijaan terveellisempiä versioita pyhien juomista. Google on täynnäjuomaideoita, kuten karpalo-spritz, inkiväärilimonadi hunajalla ja greipillä ja löytyy jopa terveellistä kuumaa kaakaota – kyllä, luit oikein! Selaile siis reseptejä rohkeasti.

5. Joulukoristeet

Etsi viime vuoden joulukoristeet tai päästä luovuutesi valloilleen ja valmista ne itse! Käsintehdyt paperilumihiutaleet, pöytämatot tai kelluvat kynttilät ovat helppo tapa luoda erityinen, juhlava tunnelma.

6. Musiikki

Ilman musiikkia ei tule joulua! Emme myöskään tarkoita vain klassisia jouluhittejä, joista saatat innnostua tai sitten et. Kuuntele lempimusiikkiasi, joka saa sinut paremmalle tuulelle ja piristää pitkiä ja synkkiä päiviä.

7. FatEliminator EXTREME

Tiedämme, että nälkälakot ovat todella ärsyttäviä, varsinkin tähän aikaan vuodesta. Mutta onneksi on olemassa tapa vähentää kalorien saantia pienentämättä annosta. Täysin uudella koostumuksellaan FatEliminator EXTREME sitoo jopa 28 %* syödystä rasvasta ja muodostaa geelin, jota elimistö ei pysty sulattamaan tai imemään. Ja koska elimistö ei voi käyttää sitä, se yksinkertaisesti poistaa sen.

Oletko päättänyt syödä vähemmän roskaruokaa, mutta et silti halua luopua herkuista, joita ilman et voi kuvitella joululomaa? Nyt se on mahdollista!

Saatat olla kiinnostunut