Tasoittaa ihoa ja antaa kosteutta

Kaikki yhdessä tuotteessa:

  • Estää ryppyjä ja pitää ihon kosteutettuna
  • Tupla anti-age vaikutus- vähentää angiotensiini II:n vaikutusta ja parantaa vapaiden radikaalien vastustusta
  • 24-tuntinen vaikutus – et tarvitse muita kasvovoiteita!
  • Kaikille ihotyypeille
  • Dermatologisesti testattu, ei aiheuta allergisia reaktioita

Tehokas ryppyjä vastaan

Angiotensiini II:n liiallinen määrä voi johtaa epätasapainoon, joka vaikuttaa kollageenin kykyyn uudistua. Tästä seuraa näkyviä ikääntymisen merkkejä: ryppyjä ja ihon joustavuuden ja kiillon menettämistä.

Undo complexilla™ voi vaikuttaa ikääntymisprosessiin:
  • Se pitää peptidihormonin angiotensiini II:n ja vähentää ikääntymisen merkkejä
  • Sillä on antioksidanttinen vaikutus, joka suojaa luonnollista kollageeniverkkoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

 

Resepti johon voit luottaa

Kliiniset tutkimukset ovat havainneet seuraavat UNDO complexin™ vaikutukset:

Hidastuttaa ihon ikäääntymisprosessia

Parantaa kollageenin tuotantoa ja uudistumista

Parantunut ihon kosteus ja vähemmän ryppyjä

Kaikille ihotyypeille

Kuinka iho ikääntyy?

Kollageenikuidut ja elastiini ovat kollageeniverkon tärkeimmät komponentit ihokudoksessa. Vakaa ihon rakenne on välttämätön terveelle, kiinteälle, säteilevälle ja nuorekkaalle iholle.

Kun kollageenikuitujen hajoaminen on nopeampaa kuin niiden uudistuminen, iholla alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä.

Tutkijat kehittivät Undo complexin™ , koska he havaitsivat, että hormoni angiotensiini II on tärkein syy kollageenin hajoamiseen. Angiotensiini II auttaa aktivoimaan entsyymejä, nimeltään metalloproteinaasi, jotka voivat leikata kollageenia melkein kuin saksilla - nopeuttaen ihon vanhenemista.

Ulkoiset tekijät voivat myös olla syynä entsyymien laukaisemiseen, jotka aiheuttavat kollageenin hajoamisen: tupakointi, UV-säteily, pikaruoka, liiallinen sokeri, saastunut ilma, haitalliset kemikaalit tekstiileissä ja kosmetiikassa ...

Saatavuus: Varastossa

29,99 €

15,00 €

Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Ainesosat:

Vesi,setearyylialkoholi, setearyyliglukosidi, tokoferyyliasetaatti, alkoholidenaatti, polyakryyliamidit, C13-14-isoparafiini, laureatti-7, glyseroli, (S) -3-metyyli-2- [N- ({4- [2- (2H- 1, 2,3,4-tetratsol-5-yyli) fenyyli] fenyyli} metyyli) pentanamide] butaanihappo, dikapyrylyylikarbonaatti, dikapyrylyylieetteri, propyyliheptyylikaprylaatti, dimetikon, steariinihappo, setyylialkoholi, stearyylialkoholi, trietanoliamiini, natrium askorbyylifosfaatti, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseroli, retinyylipalmitaatti, kapryyli/Caprice-triglyseridi, tokoferoli, hajuste, dinatrium-EDTA.

Käyttö:

Levitä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle: kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä voiteen joutumista silmiin.

Varoitus

Jos olet allerginen yhdelle tai useammalle tuotteen aineosalle tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotteen käyttöä ei suositella raskaanaoleville ja imettäville.

Sisältö:

50 ml

UNDO Kasvovoide