Super omega 3 + Q10

Ravintolisä 1000 mg korkealaatuisia kalaöljyjä, joissa on runsaasti omega 3:sta ja 50 mg Q10 koentsyymiä

-35%

Super omega 3 + Q10
  • 2-in-1 tuote - omega 3 ja koentsyymi Q10
  • 1 kapseli sisältää vähintään 280 mg EPA, 190 mg DHA ja 50 mg Q10 koentsyyymiä
  • EPA ja DHA ovat tärkeitä sydämen toiminnalle
  • DHA on tärkeätä hyvälle näölle
  • DHA on tärkeätä aivotoiminnalle

 

loppu varastosta

19,99 €

12,90 €

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

Sisältö: 30 kapselia, 30 päivälle

Sydän- ja verisuonisairaudet ovat johtava ennenaikaisen kuoleman syy EU:ssa ja myös muualla länsimaissa. Omega 3 rasvahapot, erityisesti EPA ja DHA, ovat tärkeitä sydämen normaalille toiminnalle.

Maailman terveysjärjestö suosittelee

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee vähintään 500 mg omega 3 rasvahappojen päivittäista saantia. Tämän saavuttamiseksi sinun on sisällytettävä korkealaatuisia rasvahappoja ruokavalioosi vähintään kaksi-kolme kertaa viikossa. Se ei ole aina mahdollista.

Super Omega 3 + Q10-kapselit yhdistävät 1000 mg korkealaatuista kalaa ja vähintään 560 omega-3-rasvahappoa. Yksi kapseli sisältää 280 mg EPA:ta ja 190 mg DHA:ta .

Paras yhdistelmä - lisätyllä Q10

Koentsyymi Q10 on vitamiinin tapainen aine, jota kehomme tuottaa itse. Sitä löytyy jokaisesta kehon solusta, mutta enemmän sydämen ja maksan soluista. Vanhetessamme koentsyymi Q10n tuotanto alkaa laskea. 50 vuotta täyttämisen jälkeen kudoksemme sisältävät jopa 60% vähemmän Q10:tä 20-vuotiaina.

Q10 saanti ruoasta on suhteellisen pientä - 3–5 mg päivässä. Sitä löytyy lihasta, pavuista, maapähkinöistä ja pähkinöistä yleensä. Kun ruokaa keitetään tai paistetaan Q10:n määrä vähenee, on loogista ottaa sitä lisää korkealaatuisen lisäravinteen muodossa. Super Omega 3 + Q10 -kapselit sisältävät 50 mg luonnosta peräisin olevaa Q10 koentsyymiä .

Sensilab-laatu

Kapseleidemme kalaöljy tulee pienistä kaloista (sardellit ja sardiinit), jotka eivät sisällä raskasmetalleja. Kalat elävät villinä (ei viljeltynä) ja ne on pyydetty Perun ja Chilen vesialueilta.

Mitä ovat EPA ja DHA?

Omega 3 rasvahapot ovat välttämättömiä.Tämä tarkoittaa,että keho ei pysty tuottamaan niitä itse. Niistä löytyy: alfa-linolihappoa (ALA),jota on siemenissä ja kasviöljyissä , eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA); Näitä kahta rasvahappoa löytyy vain eläinlähteistä (lohi, tonnikala, turska, sardiinit).

Vaikka suurin osa meistä saa helposti tarpeeksi ALA:ta, ruokavaliossamme on melko vähän EPA:ta ja DHA:ta.

Kehomme sisältävät entsyymejä, jotka voivat muuttaa suuret ALA-määrät EPA:ksi ja DHA:ksi, mutta muuntoprosentti on alle 5%. Siksi omega 3 rasvahapot EPA ja DHA on sisällytettävä ruokavalioon.  

AINESOSAT: (1 kapselissa, päiväannos): väkevä kalaöljy (280 mg EPA 190 mg DHA:ssa) 1000 mg, kapseli: kala liivate, glyseriini , koentsyymi Q10 50 mg, väriaine: keltainen rautaoksidi.

KÄYTTÖ   Suositeltu päivittäinen annos on 1 kapseli lasillisella vettä kanssa aamiaisen jälkeen. Hyödyllisiä vaikutuksia saavutetaan päivittäisellä 250 mg:n annoksella EPA:ta ja DHA:ta.

VAROITUS: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista (varsinkin kalaöljylle) tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville

TÄRKEÄTÄ: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

SÄILYTYS:  Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa.

NETTOPAINO: 45 g

Super omega 3 + Q10