Hepafar Fibers

Ravintolisä Runsaskuituinen juoma luonnolliseen detoxiin ja maksan puhdistukseen

Hepafar Fibers
  • Huolehtii toksiinien lopullisesta poistamisesta
  • Runsaasti kuitua, joka sitoo toksiineja ja lievittää maksaasi
  • Virkistävä luonnollinen sitruunanmaku
  • Ei aiheuta turvotusta tai ilmavaivoja


 

Saatavuus: Varastossa

19,90 €
Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

Sisältö: 15 annospussia

Hepafar Fibers on virkistävä sitruunajuoma, jossa on korkea akaasiakuitupitoisuus. Kuitujen valtavasta arvosta päivittäisessä ruokavaliossamme puhutaan yhä enemmän, mutta harvat tietävät, että kuitu on myös erittäin tärkeä terveelle maksalle.

Kuidut ja maksan puhdistus

Maksan tehokas puhdistus Hepafar Fortella ei riitä. Meidän on myös varmistettava, että toksiinit poistuvat kehosta, muuten ne palautuvat pian maksaan. Hepafar Fibers ja sen vesiliukoiset kuidut ovat tärkeässä roolissa prosessissa.

Vesiliukoiset kuidut Hepafar Fibers-juomassa kolminkertaisella vaikutuksella auttavat toksiinien lopullisessa poistossa kehosta ja parantamaan maksan toimintaa :

 1.     Sitoo toksiineja

Kun juot Hepafar Firbers-juomaa, akaasiakuidut sitovat toksiineja ja kolesterolia, jotka maksa on poistanut puhdistusvaiheen aikana. Kuidut varmistavat, että toksiinit poistuvat kehosta kokonaan ja estävät maksan rasvoittumista.

 2.     Takaa tehokkaan ruoansulatuksen

Kun kuidut turpoavat suolistossa (ne imevät vettä), eritteet pehmenevät, joka myötävaikuttaa säännölliseen suolentoimintaan ja jätteenpoistoon, mikä tarkoittaa myös säännöllistä puhdistusta .

 3.     Prebioottinen vaikutus

Kuitu ruokkii hyviä bakteereja, jotka estävät liian monen huonon, patogeenisen bakteerin muodostumista (ja niiden haitalliset toksiinien). Tällä tavalla vahvistetaan suolen limakalvoa ja estetään myrkyllisten aineiden pääsy maksaan.

Vesiliukoisten akaasiakuitujen lisäksi Hepafar Fibers sisältää myös:

  • Sikurijuuriuutetta, joka stimuloi sapen eritystä ja siten rasvan hajoamista,
  • Rosmariiniuutetta, joka parantaa verenkiertoa ja stimuloi siten maksan puhdistumista,
  • Ja sitruunamehutiivistettä, joka stimuloi vatsahappojen eritystä, myötävaikuttaa ruoan hajoamiseen ja suojaa myös tietyiltä haitallisilta vatsabakteereilta.

Nämä 4 ainesosaa yhdessä luonnollisen sitruuna-aromin kanssa tekevät toksiinien eliminoinnista tehokkaampaa ja parantavat maksan toimintaa.

Sisältö : akaasiakumi, jossa on 90-prosenttisesti vesiliukoista ravintokuitua - 7100 mg, sitruunatiivistejauhe - 1000 mg, sikuri-inuliinia 88-prosenttisesti vesiliukoisella ravintokuidulla - 1000 mg, rosmariinilehtiuute, jossa 7% rosmariinihappoa - 500 mg, luonnollinen sitruunan maku, Happamuudensäätelijä: sitruunahappo, paakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, makeutusaine: sukraloosi.

Käyttö: Suositeltu päivittäinen annos on 1 annospussi liuotettuna lasilliseen vettä ruoan jälkeen, mieluiten aamulla. Koska tuote ei sisällä emulgointiaineita, sekoittamisen alussa voi esiintyä paakkuuntumia, joten juomaa on sekoitettava muutaman minuutin ajan.

Varoitus: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville

Tärkeätä: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa

Nettopaino: 150 g

Hepafar Fibers