Essential Creatine

Ravintolisä Nauti suuremmasta voimasta harjoituksen aikana!

Essential Creatine

Nauti voimasta treenin aikana ja muutu voimakkaammaksi, nopeammaksi.


  • Lisää energiaa lihaksissa ja parantaa kasvua
  • Parantaa treenin suorituskykyä
  • Parantaa aivojen toimintaa
  • Raikas appelsiinin maku

Sekoita kaksi lusikkaa jauhetta eteen ennen harjoittelua lisäenergian saamiseksi.


TAKUUMME!

Jokainen keho on erilainen, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin.


 

loppu varastosta

22,99 €

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

Sisältö: 150g jauhetta (5g per annos)

Tämä korkea intensiivinen tuote tulee muuttamaan treenisi nostamalla kehosi kykyä selviytyä korkeammasta temposta ja vaikeammista harjoituksista. Juokse nopeammin, nosta raskaampaa ja anna 100% treenisi aikana!

AMINOHAPPOJEN TRIO, JOKA MUUTTAA ELÄMÄSI VOIMAKKAAKSI

Kreatiini on yhdistelmä kolmea erilaista aminohappoa glysiini, arginiini ja metioniini. Nämä antavat lihaksillemme energiaa ja enemmän voimaa lähes välittömästi ja sekä suojelevat lihaksia.

Suuremmalla voimalla voimme treenata kovemmin, mikä johtaa nopeampaan lihasten kasvuun, vahvuuteen, parempaan ruoansulatukseen ja kevyempään vartaloon.

Kehomme saa kreatiinia ruoasta , mutta monet meistä eivät saa sitä tarpeeksi, etenkin he, joilla on vähäkalorinen ruokavalio, esimerkiksi mahdollisesti kasvissyöjät ja vegaanit.

ENERGIAA, KESKITTYMISKYKYÄ, VOIMAA

Kreatiinin tehtävä on auttaa tuottamaan enemmän ATPtä( (Adenosiinitrifosfaattia) - joka on avain energiaan intensiivisissä harjoituksissa. On myös nähty, että se nopeuttaa lihasten uudistumista vähentämällä soluvaurioita ja ärsytystä lihaksissa harjoituksen jälkeen.

Voimaharjoittelussa, kreatiini on maailman paras lisäravinne lisäämään lihasmassaa ja treenin suorituskykyä

RAVINTOLISÄ
AINESOSAT:

Kreatiinimonohydraatti, happamuuden säätelijä: sitruunahappo, maku, väriaine: beetakaroteeni (1%), makeutusaine: asesulfaami K ja sukraloosi.

KÄYTTÖ:

Sekoita 2 kauha (5 g) jauhetta 200 ml: aan vettä, mehua tai muuta juomaa. Ravista hyvin 15-20 sekuntia. Juo ennen liikuntaa.

VAROITUS:

Jos olet yliherkkä tai olet allerginen tuotteen jollekin ainesosalle tai jos sinulla on lääkitys, kysy lääkäriltäsi ennen tuotteen käyttöä. Tuotteen käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

TÄRKEÄTÄ:

Tuote on ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisillä ei voi korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

SÄILYTYS:

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa! Säilytä pimeässä huoneenlämpötilassa, alle 25 ° C.

NETTOPAINO 150 g

Essential Creatine