Vatsanmuokkaus-paketti

Ravintolisä 2 TUOTETTA, jotka auttavat polttamaan rasvaa kahdessa helpossa vaiheessa!

-50%

big (use this one)

2 SUOSITTUA TUOTETTA , jotka auttavat puhdistamaan kehoa ja polttamaan rasvaa kahdella helpolla vaiheella.

 • WaterOut EXTREME lä ja Hepafar Fortella on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
 • Farmaseuttinen vaikutus paremmalle painonpudotustulokselle
 • Paras apu rasvapolttoon ja nopeampaan painonpudotukseen
 • Nopeuttaa toksiinien ja ylimääräisen nesteen poistumista kehosta jopa 27%*

*[Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.]


 

Saatavuus: Varastossa

99,96 €

49,98 €

Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

WaterOut EXTREME: 2x 10 påsar

Hepafar Forte: 2x 30 kapslar

Liikakilot ei tarkoita pelkästään liikaa kaloreita

Yksi ympäristössämme olevien aggressiivisten aineiden ja toksiinien sivuvaikutuksista on painonnousu.

Toksiineilla kuormitetun elimistön aiheuttama lihavuus on pysyvää. Koska maksa ja imukudosjärjestelmä eivät pysty puhdistamaan kehoa kaikista toksiineista, aineenvaihdunnan perusprosessi on erittäin hidas . . ämä vaikuttaa 20 hormoniin ja 100 miljoonaan neuroniin. Asiat alkavat mennä pieleen ja ylimääräiset kilot on vain yksi seurauksista.

Merkkejä toksiinilla kuormitetusta organismista:

 • väsymys ,
 • isompi vyötärö,
 • vaikeudet laihtua ,
 • alhainen energiataso ,
 • epäsäännöllinen ruoansulatus,
 • Kohonneet kolesteroli- ja triglyseriditasot ja niin edelleen.

Kuinka tämä pääsi tapahtumaan ?!

Ihmisen keho ei ole tehty ympäristölle ja ruoalle, jonka kanssa elämme tänä päivänä. Kun keho kärsii liiallisista toksiineista ja solujen ulkoisista aineista, nämä aineet, kuten neste, alkavat kerääntyä kehoon, rasvasolujen koko kasvaa ja hormonitasot voivat olla epätasapainossa. Tuloksena on selluliitti ja nopeampi rasvan kerääntyminen .

Useat tekijät vaikuttavat tähän ongelmaan:

 • Huonot syömistavat (prosessoitu ruoka, liikaa suolaa, liikaa ruokaa)
 • Liian vähän liikuntaa
 • E-pillerien käyttö tai muut lääkkeet.
 • Vitamiinien, mineraalien jne. puute
 • Liiallinen alkoholin käyttö
 • Stressaava arki
 • Ympäristömyrkyt ((ilmasta, vedestä, elintarvike-, kosmetiikka-, jne)
 • Ei tarpeeksi vettä

Vatsanmuokkaus-paketti tarjoaa ratkaisun!

Älä huoli enää! Heti kun kaksi tärkeintä toksiinien puhdistusjärjestelmää käynnistetään uudelleen, keho voi poistaa rasvan ja ylimääräisen painon nopeammin. Sano hyvästit ylimääräisille senttimetreille vyötäröllä, hyvästit turvotukselle ja pöhötykselle!

 • Vatsanmuokkaus-paketti sisältää kaksi suositttua painonpudotustuotettamme, jotka myös puhdistavat kehoa. Näkyviä tuloksia vain 10 päivässä *.
 • Paketti auttaa aktivoimaan maksa- ja imukudojärjestelmän puhdistusprosessit.
 • Vatsanmuokkaus-paketti sisältää 20 annospussia WaterOut EXTREME -juomaa, 20 päivälle, ja 60 Hepafar forte-kapselia, 30 päivälle.

Suuremmassa toksisen painonkertymän tapauksissa näitä lisäravinteita voidaan käyttää pitkään , useita kuukausia. Luonnolliset ainesosat, kuten maarianohdake, voikukka, artisokka ja koliini, palauttavat kehon vähitellen normaalitilaansa. Terveellinen syöminen ja liikunta parantavat tuloksia.

Asiakkaamme ovat olleet uskollisia Hepafarille jo puoli vuosikymmentä

Hepafar on ratkaisu, jota monet asiakkaamme eivät halua olla ilman. Parannamme tuotetta jatkuvasti - kun teet uusia tieteellisiä löytöjä ja löydät lisää mahdollisuuksia. Hepafar on saanut yhä enemmän seuraajia.

 

Muusikko Miki V. tajusi, että huonot tavat olivat menneet liian pitkälle: "Kun aloin miettiä terveyttäni, päätin, että on aika< strong> suurelle muutokselle . Tarvitsin jotain, joka toimii! Keskustellessani ongelmista ystävien kanssa, olin yllättynyt kuinka monella ihmisellä oli samanlaisia kokemuksia.

Olen erittäin onnellinen siitä, että vaimoni haluaa kokata terveellisiä ruokia, mutta kun olen kiertueella tai tapahtumissa ... usein unohdan hoitaa itseäni.

Kun mainitsin, että päätin tehdä muutoksia elämäntyyliini muille, monet suosittelivat Vatsanmuokkaus-pakettia, jossa on WaterOut Extreme ja Hepafar forte . Päätin kokeilla sitä! Puhuin myös ravitsemusterapeutin kanssa selvittääkseen missä tein suurimpia virheitä ruokavaliossani. Viikko sen jälkeen kun aloitin tuotteiden käytön, olin täysin tainnutettu, pystyin jo kiristämään vyötä hiukan enemmän. En ole mitannut tätä hyvin vuosina! "*

 *[Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.]

WaterOut EXTREME

Ainesosat:   Kaktusviikunan hedelmäjauhe, jossa 0,05% betalaiineja ja 0,03% indicaxanthin, kantaja-aine: akaasiakumi, persiljalehtiuute, sarsaparillajuuriuute, hibiskus-kukkauute, jossa on 10% polyfenoleja, vesimelonihedelmämehujauhe, Java-teen lehtiuute, jossa 2% kaliumia, luonnollinen vadelma-aromi, vadelmajauhe, happamuudensäätelijä: sitruunahappo, artisokan lehtiuutte jossa 2,5% cynariinia, punaisen rypäleen puristejäännöksen uute, jossa 90% polyfenoleja ja 18% OPC (sulfiittien pitoisuus> 10 mg / kg), paakkuntumisenestoaine: riisitiiviste, makeutusaine: sukraloosi.

Käyttö: Suositeltu päivittäinen annos on 1 annospussi (7 g jauhetta). Liuota pussin sisältö voimakkaasti sekoittaen 1 litraan vettä, kunnes mahdolliset paakkuntumat ovat liuenneet. Juo aamun aikana.

Varoitus: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Tärkeätä: Ravintolisä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä..

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa..


Hepafar Forte

Ainesosat (2 kapselissa / vuorokausiannos): HEPAforte complexTM [Artisokkauute 2,5% kynariinia - 700 mg, täyteaineet: maissidekstriini, HEPAforte kompleksi ™ (silibiini-fosfatidyylikoliinikompleksi) - 160 mg, luonnollinen D-alfa-tokoferolisukkinaatti ( E-vitamiini) - 48 mg (400% NRV *), paakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, mustapippuriuute 95% piperiinillä - 10 mg, kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa. (HPMC).

Käyttö: Suositeltu päivittäinen annos on 1 kapseli aamulla ja 1 kapseli illalla lasillisen vettä kanssa ruoan jälkeen.

Varoitus: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville

Tärkeätä: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa

*RDI = ravintoaineiden vertailuarvo

Nettopaino: 2 x 22,6 g

WaterOut EXTREME: 2x 10 annopussia

Hepafar Forte: 2x 30 kapselia

Vatsanmuokkaus-paketti