Sisäelimiä ympäröivän rasvan poistaminen tulisi olla etusijalla

Vatsarasvan poistamisella ei ole vaikutusta vain ulkonäköön, mutta se tekee myös suuren eron terveyteen!

Kehon rasva on täysin normaalia, mutta vatsassa on yksi vihollinen, joka on poistettava mahdollisimman nopeasti: sisäelinten rasva.

image

Mitä on sisäelinten rasva ja miksi se on vaarallista?

Toisin kuin ihonalainen rasva, joka kertyy ihon alle vatsaan, käsiin ja jalkoihin, viskeraalinen rasva kertyy maksan, vatsan ja suoliston ympärille. Vaikka se muodostaa vain noin 10% kehon rasvasta, se on vastuussa monista ongelmista.

Ylimääräinen rasva yleensä voi tarkoittaa myös sitä, että tietyt ravintoaineet eivät ole optimaalisesti saatavilla kehollesi. Yksi vahvan immuunijärjestelmän tärkeimmistä vitamiineista, D-vitamiini , on kapseloitu rasvaan, joten elimistösi ei pääse siihen käsiksi vapaasti. Siksi ylipainoiset ihmiset tarvitsevat enemmän D-vitamiinia.

Onko sinulla sisäelinten ympärillä rasvaa? 

Voit mittauttaa sisäelinten rasvan määrän lääkärissä, mutta meillä on myös yleisiä ohjeita, joiden avulla voit tutkia asiaa, joskin ne eivät ole ainoita ratkaisevia tekijöitä.

Voit saada karkean kuvan mittaamalla vyötärön koon: naisilla 89 senttimetriä on merkki viskeraalisesta rasvasta ja miehillä noin 100 senttimetriä. Toinen vaihtoehto on laskea painoindeksi: jos se on 30 tai suurempi, saatat olla ylipainoinen ja se on myös mahdollinen merkki sisäelinten rasvasta.

Kuinka pääsemme siitä eroon?

Hyvä uutinen on, että rasvasta ei ole mahdotonta päästä eroon. Säännöllisen liikunnan, terveellisemmän ruokavalion, riittävän unen, stressin vähentämisen ja oikeiden lisäravinteiden yhdistelmän ansiosta mahdollisuutesi ovat erittäin hyvät!

AdipoSlim EXTREME on tuote, joka on suunniteltu polttamaan vatsarasvaa estäen uusien rasvasolujen kasvua. Yksi ominaisuus, joka on erityisen hyödyllinen viskeraalisen rasvan poistamisessa on se, että AdipoSlim EXTREME aktivoi ruskeata rasvaa - rasvan synnystä vastuussa olevaa rasvaa, mikä tekee sinusta rasvanpoltto koneen!

Yhdessä aktiivisempien elämäntapojen kanssa uusi, 30% vahvempi resepti voi auttaa pienentämään vyötärön sekä lantion ympärystä ja saavuttamaan äärimmäisiä tuloksia!

 

D3-vitamiini 4000 I.U. on erittäin tehokas kaava, joka kompensoi sitä, että emme saa tarpeeksi D-vitamiinia auringonvalosta tai ruoasta. D-vitamiinin tulisi olla kumppani ympäri vuoden, mutta sen vaikutukset ovat vielä selvempiä kylmempinä ja pimeämpinä kuukausina, jolloin meidän on tuettava immuunijärjestelmäämme vielä enemmän.

Tämä niin kutsuttu " aurinkovitamiini " voi olla erityisen hyödyllinen ylipainoisille. Kuten jo mainitsimme, ylipainoiset ihmiset kärsivät yleensä D-vitamiinin puutoksesta, koska se on kapseloitu rasvakudokseen eikä keho voi käyttää sitä. Tämän vuoksi on vieläkin tärkeämpää aloittaa D-vitamiinilisien käyttö nyt!

Tuotteita sinulle