Hepafar Forte: 2+2 Kaupan päälle!

Ravintolisä Kapselit luonnolliseen detoxiin ja maksan puhdistukseen

-50%

Hepafar Forte: 2+2 Kaupan päälle!
 • Vallankumouksellinen, patentoitu maarianohdakeuutteen ja fosfolipidien yhdistelmä maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi
 • Tieteellisesti todistettu: 10 kertaa vahvempi
 • 3-in1 vaikutus: poistaa toksiineja, uudistaa ja vahvistaa maksaasi
 • Sopii kasvissyöjille

 

Saatavuus: Varastossa

79,96 €

39,98 €

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

Sisältö:4 x 30 kapselia 2 kuukaudeksi

Jopa joka neljäs aikuinen kärsii rasvamaksasta Suomessa

Jokapäiväinen stressi, unenpuute, rasvainen ruoka, alkoholi, tupakointi, liian vähäinen liikunta ... kaikki nämä voivat kuormittaa maksaa niin paljon, että se voi johtaa maksan rasvoittumiseen. Ongelmana on, että useimmat eivät tiedät kärsivänsä rasvamaksasta .

Mitä teet kun päätösi särkee? Suurin osa meistä ottaa tabletin. Ja mitä teet, jos sinulla on rasvainen maksa? Et mitään. Kun sinulla on päänsärky, se sattuu. Tiedät, että jokin on vialla, joten ryhdyt toimiin. Mutta maksassa ei ole hermoja, siihen ei satu.

Koska rasvainen maksa on tila, joka ei tuota kipua, emme tee mitään .

Yli 500 keskeistä ominaisuutta

Emme aina tiedäkään kuinka tärkeä maksa on. Kaikki tiedämme, missä sydän on, mitä toimintoja sillä on ja miksi emme voi elää ilman sitä. Mutta tiedätkö missä maksa on ja mitä se tekee? Tiesitkö, että emme voi elää ilman sitä? Jos maksa lakkaa toimimasta, meillä on enintään 3 päivää jäljellä elää!

Ja vaikka voimme elää keinotekoisella sydämellä, se ei koske maksaa. Maksalla on yli 500 tärkeätä toimintoa, joista monista emme tiedä paljoakaan.

Maksa ei ole kipeä, mutta se lähettää hätäsignaaleja

Ihmisillä, joilla on ylikuormitettu maksa on usein:

 • jatkuva väsymyksen tunne koko ajan,
 • suurempi vyötärönympärys,
 • vaikeuksia pudottaa painoa,
 • alhaiset energiatasot,
 • epäsäännöllinen ruoansulatus,
 • Kohonneet kolesteroli- ja triglyseriditasot .

Parasta maksan terveydelle

Koska haluamme tarjota parhaan ratkaisun maksan terveydelle, olemme kehittäneet Hepafar forte-kapselit. Ne toimivat kolmella tavalla. Hepafar forte:

 • Puhdistaa toksiineista ja varmistaa kaikkien toksiinien tehokkaan hajoamisen sekä positamisen maksasta ja kehosta.
 • Uudistaa maksasoluja ja optimoi niiden toimintaa
 • Parantaa maksaasi, jotta se pystyy käsittelemään tehokkaasti ympäristömyrkkyjä.

10 kertaa vahvempi vaikutus - tieteellisesti todistettu

Hepafar forte sisältää maarianohdaketta patentoidussa muodossa (silibiini). Koska maksa ei pysty hyödyntämään maarianohdaketta tehokkaasti itsessään, olemme sisällyttäneet aineen fosfolipideihin. Kuvittele se mikroskooppisen pienenä öljypisarana.

Sen avulla maksa voi käyttää maarianohdaketta jopa 10 kertaa tehokkaammin, jolloin se antaa 10 kertaa vahvemman tehon verrattuna vastaaviin tuotteisiin.

Kasviuutteiden hyödyntäminen 30% paremmin

Maarianohdakkeen (silibiini) ja fosfolipidien patentoidun yhdistelmän lisäksi Hepafar Forte sisältää myös:

 • Artisokkaa - varmistaa, että maksan puhdistus toimii kunnolla,
 • Luonnollisesti uutettua E-vitamiinia - sen antioksidanttinen vaikutus suojaa maksasoluja uusilta vaurioilta
 • Musta pippuri - parantaa kasviuutteiden imeytymistä 30 prosentilla .

Asiakkaamme ovat olleet Hepafarille uskollisia jo puoli vuosikymmentä

Hepafar on ratkaisu, jonka monet asiakkaamme ovat ottaneet omakseen Parannamme tuotetta jatkuvasti - kun teemme uusia tieteellisiä löytöjä ja löydämme lisää mahdollisuuksia. Hepafar on saanut yhä enemmän käyttäjiä.

 

Tyytyväinen asiakkaamme Jasmin pääsi eroon vatsan ympärille kertyneistä ylimääräisistä kiloista Hepafarin avulla. Hän oli kerryttänyt paljon painoa viime vuosina. Käytettyään Hepafaria useiden kuukausien ajan ja muutettuaan ruokailutottumuksiaan, hän oli iloisesti yllättynyt, kun hän pystyi jälleen käyttämään M-kokoisia vaatteita. Hän ei ollut pystynyt käyttämään kokoa moniin vuosiin!

 

 

 

Lääkäri kertoi 44-vuotiaalle Sanjalle, että hänen olisi alennettava kolesterolitasoaan, jotta hän ei joutuisi käyttämään lääkitystä loppuelämänsä ajan. Hän alkoi etsiä luonnollista ratkaisua netistä ja löysi Hepafar forten. Vain muutamassa kuukaudessa hänen onnistui puolittaa kolesteroliarvonsa ja pudottaa painoa.

 

 

 

 

“Pidän makeisista”, Zach sanoo. Hän kamppaili painonsa kanssa, tunsi olonsa turvonneeksi ja kaipasi motivaatiota. Hän aloitti etsimisen netistä selvittääkseen, mikä voisi olla ongelmana. Hän ei koskaan juonut alkoholia, joten hänellä ei ollut aavistustakaan, että maksavaikeuksia voisi esiintyä. Useiden viikkojen kuluttua Hepafar-tuotteiden käytön aloituksesta hän huomasi suuria eroja. "Ensinnäkin en enää tuntenut oloani niin turvonneeksi, motivaationi töissä kasvoi energiatasojen myötä ja tunsin myös oloni kevyemmäksi", hän sanoo hymyillen.

 

 

 

Klemen näki Hepafar Forte vaikuksen: "Hepafar Forten kanssa pystyin toipumaan kesästä, joka oli täynnä epäterveellistä aterioita. Keskittymiskykyni palautui ja energiatasoni myös. Tunnen oloni paljon paremmaksi."

Ainesosat (2 kapselissa / vuorokausiannos): Artisokkauute 2,5% kynariinia - 700 mg, täyteaineet: maissidekstriini, HEPAforte kompleksi ™ (silibiini-fosfatidyylikoliinikompleksi) - 160 mg, luonnollinen D-alfa-tokoferolisukkinaatti ( E-vitamiini) - 48 mg (400% NRV *), paakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, mustapippuriuute 95% piperiinillä - 10 mg, kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

* NRV = ravintoaineiden vertailuarvo

Käyttö: Suositeltu päivittäinen annos on 1 kapseli aamulla ja 1 kapseli illalla lasillisen vettä kanssa ruoan jälkeen.

Varoitus: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville

Tärkeätä: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

Säilytys: Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa

Nettopaino: 4 x 22,6 g

Hepafar Forte: 2+2 Kaupan päälle!