Toy Thursday

Kiinnostaako tuotekehitys käyttäen hyödyksi 3D-skannausta? Entäpä virtuaalilasien ja AR-teknologian rajattomat mahdollisuudet? Tai hahmontunnistus Kinect-tekniikkaa käyttäen? Mobiilisoftan kehitys? Älykkään ohjattavan monilapakopterin suunnittelu? Oletko yleisesti kiinnostunut tietotekniikasta? Askarruttaako jokin tekninen ongelma, ja haluaisit sen ratkaisemiseen tulitukea?

Toy Thursday on SensiLAB-ohjelmaan kuuluva viikoittain järjestettävä avoin tilaisuus SensiLAB-labrassa.  Tilaisuudessa esitellään uusimpia tuotekehitystä tukevia laitteistoja ja niistä koostuvia toiminnallisuuksia. Paikan päällä on mahdollista kokeilla laitteita ja kysyä itse toiminnasta. Tavoitteena on avoin ideointi ja keskustelu niin tuotekehitysprosessien kuin ideoiden eteen päin viemiselle.

Tilaisuuteen osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista ja on täysin avoin, ainut vaatimus on paikalle saapuminen milloin tahansa klo 14 ja 16 välillä!

Toy Thursday -tilaisuudet järjestetään torstaisin kello 14-16 Koneteknologiakeskus Turku Oy:n tiloissa (Lemminkäisenkatu 28) pohjakerroksessa Pihtari-laboratoriossa.

Liity postituslistallemme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@sensilab.fi ja saat viikoittaisen kirjeen tilaisuuden teemasta ja sisällöstä!

Tervetuloa tutustumaan laitteisiin, toiminnallisuuksiin ja toimintaan!

 

Toy Thursday on toistaiseksi tauolla tilamuutosten takia. Jatkamme mahdollisimman pian.

 

trc_logo_text_300

UTU_small

sciencepark

Turun ammattikorkeakoulu

LUT_logo

koneteknologiakeskus

Viimeksi muokattu: 15.11.2016