Mikä SensiLAB?

SensiLAB koostuu teollisuuden tarpeisiin suunnitellusta kehitysalustasta ja innovaatiopalvelusta.

SensiLAB -ohjelman kehitysalusta tarjoaa työtilan sekä erikoislaitteita ja -ohjelmistoja.

Laskentatehoa vailla? Testitilat puuttuvat? Laitteisto ja infrastruktuuri vaativat usein kalliita investointeja. Hyödynnä yrityksesi resurssit mahdollisimman tehokkaasti. Kehitysalustamme sisältää tehokkaan laskentayksikön sekä muita erikoislaitteita ja -ohjelmistoja, joita voit käyttää yrityksesi tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen.

Laitteiden sekä ohjelmistojen käyttöön saat tarvittaessa opastusta laboratorioinsinööriltä. Arvokas tietotaito kannattaa aina hyödyntää – pyörää ei tarvitse keksiä itse uudestaan.

Kehitysalustamme avulla yrityksesi ideat ja tuotekehitys johtaa nopeammin kaupallisiin tuotteisiin.

SensiLAB -ohjelman innovaatiopalvelu koostuu laaja-alaisen teknillisen ja kaupallisen tietotaidon sekä monipuolisen kokemuksen omaavasta asiantuntijatiimistä.

Uuden kehittäminen vaatii laiteresurssien lisäksi myös rutkasti ajatustyötä. Innovaatiopalvelussa pohdimme yhdessä teknologioiden hyödyntämismahdollisuuksia yrityksesi liiketoiminnassa.

Mahdollisuudet pitää osata paitsi löytää, myös käyttää. Tuotekehityksen jatkojalostus ja parhaan mahdollisen rahoituksen saavuttaminen vaativat usein paljon taustatyötä ja verkostoja. Innovaatiopalvelumme auttaa valitsemaan oikean polun liiketoimintasi jatkojalostuksessa.

Innovaatioiden kokonaiskuva muodostuu teknologioiden potentiaalin täysimittaisesta hyödyntämisestä sekä ideoiden tehokkaasta jatkojalostuksesta, jolloin uudet teknologiat ovat mahdollista tuoda osaksi lopputuotetta ja -palvelua.

trc_logo_text_300

UTU_small

sciencepark

Turun ammattikorkeakoulu

LUT_logo

koneteknologiakeskus

Viimeksi muokattu: 5.3.2013