SensiLAB-caset

Alla on asiakkaidemme – siis yritysten ja heidän ihmisten, jotka ovat kokeneet SensiLAB-ohjelman hyödylliseksi – lyhyt kertomus siitä mitä olemme tehneet heidän kanssaan!

 

SensiLAB-ohjelma on ollut mukana mahdollistamassa uusiin virtuaaliteknologioihin perustuvien sovellusten kehittämistä yrityksemme toimintaan. Virtuaalilasilaitteisto on tarjonnut meille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tuoda paremmin tulevaisuuden laivakonseptejamme esille.

Pekka Puranen
CAD-Manager, Meyer Turku Oy


Toimintaa aloittavana yrityksenä olemme saaneet SensiLAB-ohjelman laitteistosta ja henkilöstöstä suurta tukea toimintaamme. Laboratoriossa on paljon laitteistoa jonka hintataso on usein niin korkea, ettei kaikkea ole järkeä hankkia. Olemme hyödyntäneet SensiLAB-kehitysalustan laitteita omassa tuotekehitysessä ja liiketoimintamme suunnittelussa, ja laboratorion henkilökunnan osaaminen on ollut arvokasta uusien laitteiden käyttöön tutustuttaessa.

Marko Piira
CEO, 3DTech Oy


SensiLAB-ohjelman kehitysalustan avulla saamme testattua kuva-analyysiteknologiamme hyödyntämistä yhdessä mudien sensorien kanssa ja uusissa sovellusympäristöissä ilman suuria laiteinvestointeja. Lisäksi tehokas laskentayksikkö ja tarjotut ohjelmistot helpottavat tuotekehtiykseen tarvittavien simulaatioiden toteuttamista.

Jonne Poikonen
CEO, Kovilta Oy


SensiLAB on mahdollistanut laiteintensiivisen kehitystyön laitteistolla, jolloin voimme arvioida sen merkityksen tuotekehitykseen käytännössä. Lisäksi henkilökunta on antanut meille asiantuntevaa koulutusta laitteiden käytöstä ja mahdollisuuksista yhdistää konetekniikan ja ICT-alan teknologioita.

Jarmo Keskitalo
Tiiminvetäjä, TEKYM Osuuskunta


trc_logo_text_300

UTU_small

sciencepark

Turun ammattikorkeakoulu

LUT_logo

koneteknologiakeskus

Viimeksi muokattu: 5.6.2015